Hello, lovely! Welcome!

Acesta este un loc pentru femeile antreprenor creative care știu că pot schimba vieți cu super-puterile lor, dar când trebuie să vorbească despre asta în online, li se împleticesc degetele pe tastatură. (Altfel era zicala, but you get the point :D)

Dacă și tu ești antreprenoareși le jonglezi pe TOATE – motherhood included – și simți că trebuie să fie mai ușor de atât să-ți duci mesajul în lume, atunci locul acesta este pentru tine.

Sunt Cristina Guraliuc, fost jurnalist, mamă expat, storyteller și creator de conținut profesionist. Acum locuiesc într-un sătuc pitoresc din Marea Britanie împreună cu familia mea și pisicuța proaspăt adoptată. 
De-a lungul anilor, de când am scris sute de povești pentru copii bilingve, am ajuns să înțeleg foarte în amănunt provocările unei antreprenoare. Știu că schimbarea ce vine odată cu semnătura de pe scrisoarea de demisie sau cu decizia că nu te mai întorci la job pentru că nu te mai împlinește poate fi copleșitoare.

Și e atââât de ușor să îți pierzi identitatea în tot procesul acesta de acomodare. 

Dar eu cred că le putem avea pe toate!

Putem să avem succes în orice formă imaginabilă fără sentimentul că împingem un pietroi la deal. Și putem face asta cu bucurie, cu entuziasm și cu încredere în propria voce! 

De fapt, nu cred că există altă variantă – asta dacă vrei să nu sacrifici o parte a identității tale ca să o hrănești pe cealaltă. Ca să îți duci mesajul în lume – prin orice formă de conținut preferi – nu e nevoie să schimbi nimic la tine și nici nu trebuie să îți schimbi radical stilul de viață.

Privește totul ca pe o piesă uriașă de puzzle – totul este conectat: iar contentul este doar o parte din puzzle. 

Eu sunt aici să-ți fiu ghid, să te ajut să găsești piesa aceea de puzzle de care ai nevoie ca să ai, în sfârșit, imaginea de ansamblu.

Dacă simți că poți mai mult, dacă simți că ideea ta ar trebui să ajungă mai sus, dar îți lipsește planul, reține asta: e mai simplu decât crezi!

Tindem să complicăm lucrurile, uneori dintr-o nevoie ascunsă de a face totul perfect sau din teama de a nu fi criticați.

Dar când vine vorba despre content writing, trebuie să știi că este, e fapt, o bucurie!

Orice femeie antreprenor poate să își transmită mesajul cu încredere, fără teama de a fi respinsă, fără grija că ratează alte etape ale afacerii sau ale vieții de familie. 

Poți să îți construiești imperiul, poți să îți faci ideile cunoscute, poți să îți urmezi visul!

Chiar dacă asta presupune să creezi printre picături, în pauzele de somn ale copiilor sau în timp ce împachetezi hainele – DA, nu trebuie să aștepți până aduni un munte de haine proaspăt scoase din mașină (inserează aici obsesia ta – la mine sunt vasele nespălate lol). Poți să le faci pe toate! 

Și tot ce îți lipsește este un PLAN și o rutină în sincron cu energia ta.

Restul vine natural de la sine. 

Găsești în secțiunea Blog, pe canalul de Youtube și pe Instagram tips&tricks despre cum să faci rutina de content creation o adevărată bucurie și să-ți faci afacerea cunoscută într-un mod care ți se potrivește.

Dacă vrei ajutor personalizat, nu uita că poți să rezervi oricând o consultație 1:1 cu mine sau putem explora varianta ca eu să fiu noul tău Social Media manager – whatever works best for you!