Sunt Cristina, your content wizard

Ajut femeile-antreprenor să facă din ziua de content o bucurie și să își spună povestea pe Social într-un mod confortabil și autentic

Dar sunt și mamă de Ilinca, storyteller, content writer și Social Media Manager. Sunt toate acestea (și mai mult), în timp ce mă bucur și de o tură de jogging, de cafeaua mea cu muuult lapte băută dimineața devreme și de îmbrățișările cu Bella, pisica mea.

Sunt fost jurnalist și creator de conținut de mai bine de 7 ani. M-am apucat de blogging când abia începusem facultatea și nu m-am gândit niciodată că ăsta avea să fie începutul unei relații frumoase cu poveștile personale. Stai să-ți spun:

Acum locuiesc departe de casă, într-un sătuc englezesc în care, la început, m-am simțit străină.

Când m-am mutat în Marea Britanie, m-am întors spre povești ca să îmi regăsesc identitatea. De asta nu e de mirare, poate, că mă folosesc de storytelling ca să mă conectez cu audiența mea. Și te învăț și pe tine să faci același lucru!

Salut!

Uite cum te pot ajuta

De la content-burnout la „ce-mi place să creez!” este un pas mic - te ajut să pășești cu încredere înspre acolo

Știu cum e să te simți pierdută în oceanul online de informații. Nu ajută nici faptul că porți atât de multe alte pălării. I mean, cât de bine poți s-o faci pe-a creatoarea de conținut în timp ce răspunzi la un e-mail cu o mână și cauți furnizori pe calculator cu cealaltă?
Nu chiar atât de bine.
Nu-i de mirare că îți vine să o lași baltă și că postările pentru Social Media devin un fel de bau-bau. Dar nu trebuie să fie așa!
Ai să spui, probabil, „da, Cristina, e ușor pentru tine, ești scriitoare!”

Și, da, ai avea dreptate. DAR (știai că urmează un „dar”, nu?) atunci când tu ești propriul tău șef, nu te va împinge nimeni de la spate. Nu ai niciun coleg de birou care să facă treaba asta sâcâitoare (aka să scrie content, haha) pentru ca tu să poți să faci ce știi mai bine.
Așa că, îmi pare rău s-o spun, dar TU o vei face. Din toată experiența mea și din sutele de povești pe care le-am scris, îți arăt cum să creezi conținut pentru afacerea ta într-un mod care ți se potrivește, cu un ritm pe care să îl îmbrățișezi și cu zâmbetul pe buze.
E mai ușor decât crezi!

Misiunea mea

Vreau să ajut cât mai multe antreprenoare să-și regăsească entuziasmul pentru business-ul lor! Când faci din „mneah” un mare „YEAH!”, ceva magic se întâmplă. Oamenii vin spre tine în mod natural. Și nu trebuie să schimbi nimic la tine, nu-i grozav?

12

Ani de când scriu povești

100+

oameni pe care i-am făcut ferciți prin scris

2M

cești de cafea băute (posibil mai mult)

1000+

kilometri alergați

Dar stai, că sunt mai mult decât cuvinte!

Cred în:

  • – Relațiile bazate pe respect;
    – Puterea poveștilor de a vindeca;
  • – Parenting cu blândețe;
  • – O lume în care cu toții iubim și îngrijim planeta;
  • – Învățarea continuă;
  • – Zicala „Visele devin realitate” (they do! I’m the living proof!)

Lucrurile mele preferate:

Îmi place o carte bună pe vreme ploioasă, nu pot spune „nu” unei cafele cu lapte pufos sau unei îmbrățișări de la Ilinca, fetița mea. 
Studiez tot ce mișcă despre astrologie și spiritualitate și cred că ele se combină frumos cu știința (don’t judge! sunt fost jurnalist, trebuie să verific mereu din 3 surse, haha!).

fun facts:

Ok, mi-e greu să recunosc, dar când am început drumul spre „5 AM club”, am urât rutina de dimineață! Aș dormi cu plapuma pe cap până la prânz! Nici acum nu mă omor după trezirile matinale, dar când crești două business-uri și mai crești și o familie, faci timp și din piatră seacă. 

Oamenii care au lucrat cu mine spun că:

"O recomand pe Cristina cu toată încrederea. Pune suflet în tot ceea ce face și mereu m-a surprins cu idei noi și creative”

Ești pregătită pentru o schimbare?

Da! Poți să creezi conținut care atrage și să te și bucuri de asta în același timp!

Dacă te întreabă cineva, spune-i „Cristina mi-a zis că pot!”
Sau mai bine haide să lucrăm împreună și să îți arăt exact cum. Dacă sună bine, haide să ne auzim la un call de 30 minute, să vedem dacă rezonăm. Cred mult în schimbul de energie dintre oameni și asta e ce ne apropie.

Social Media Management

Pachet ideal dacă ești pregătită să delegi din atribuțiile tale. Împreună cu echipa mea scriem pentru tine pentru ca tu să faci exact ce știi mai bine și ce îți aduce bucurie (și bani, of course). 

VIP Virtual Day Intensive

O zi cu de toate: lucrăm în etape a câte două ore timp de o zi, pe Zoom, și facem o hartă a întregii tale afaceri. Îți arăt, pas cu pas, CE, CUM și CÂND să postezi pe Social Media așa încât să fie strategic, de efect și să reflecte vocea ta. 

Power Hour Collective

Program de membership hibrid cu întâlniri de grup lunare, a câte 60 minute. Avem lucru intensiv în care dăm gata calendarul editorial pentru luna în curs + tematică lunară. Noteză-ți în calendar: prima Luni din fiecare lună.