Pachetele „made for you”

Digital Content Management

De ce ai avea nevoie de un Digital Content manager? La urma urmei, nimeni nu îți cunoaște afacerea mai bine ca tine.  Nici eu, nici echipa mea nu suntem aici să schimbăm asta. Dar suntem aici să fim o extensie a afacerii tale și să îți facem vocea autentică auzită, cunoscută! Pachetele „Made for You” sunt pentru tine dacă ești deja depășită de numărul prea mare de pălării care așteaptă purtate în fiecare zi pentru ca business-ul tău să dea roade și contentul este ULTIMUL lucru pe listă aproape de fiecare dată. Când ești într-o continuă alegătură, și nu ai timp să te ocupi de partea asta esențială a afacerii tale – e timpul să faci o schimbare!

Iată ce putem face împreună!

Noi scriem pentru tine, tu te concentrezi pe super-puterea ta!

Ce ai tu de oferit este MINUNAT! Poate schimba vieți, poate relansa cariere și poate readuce la viață idei de business fabuloase! Tu știi asta, noi știm asta. Dar publicul tău știe asta? 

Hei, nu ajută pe nimeni să îți păstrezi super-puterile într-un buzunar! Noi te putem ajuta să le scoți la lumină și să spui lumii întregi ce poți face TU pentru tribul tău. Atunci vei atrage în mod natural clienții spre tine – pentru că împreună suntem ca laptele și cafeaua: un combo perfect! Tu ai mintea limpede și entuziasmul dat la maxim, în timp ce noi îmbrăcăm super-puterile tale în cuvinte care stârnesc zumzetul de care afacerea ta are nevoie!

Alege dintre pachetele „Made for You

Pachet Half-moon

Pachet basic de servicii de Social Media management. Ideal dacă ai nevoie de sprijin în creșterea afacerii tale pe rețelele de Social Media, încă nu ai definit strategia ta de conținut și vrei să crești o comunitate loială, care să crească în mod organic.

Pachet Full-Moon

Pachet „all-inclusive”, ideal pentru tine dacă vrei să treci dincolo de Social Media și ești pregătită să îți construiești o listă solidă de oameni pe care să îi îndrumi cu ajutorul e-mail marketing. Nu te limitezi doar la Social Media, the virtual sky is the limit!

01

Pentru antreprenoarele în creștere

Pachetul Half-Moon

Pachetul basic de Social Media management, perfect atunci când ești la început de drum și te sperie ideea că trebuie să postezi constant pe Facebook sau Insta ca să îți formezi „tribul” și să atragi vânzări. Pachetul include:

– Sesiune inițială de strategie de content de 90 minute;

– Definirea pilonilor de conținut;

– 4 postări/săptămână pe o platformă SM la alegere (text + grafică/imagini) care să îți reflecte vocea autentică + 4 stories;

– Content calendar inclus;

– Manual de Social Media;

– Folder Google Drive cu toate materialele incluse;

– Raport lunar;

– Propriul tău content creator;

1 sesiune de brainstorming de 30 minute lunară în care planificăm împreună lansările viitoare și conținutul aferent.

Best-seller!

Pachetul Full-MoonPachetul „Full Moon” a fost gândit pentru afacerile care sunt pregătite de vizibilitate totală în online. Simți că nimic nu te mai poate opri! 

Ai ajuns la stadiul în care nu te mai îndoiești de super-puterea ta și tot mai mulți clienți se bucură de asta. Dar știi că nu poți să dai la schimb timpul pentru bani la nesfârșit și vrei să automatizezi câteva rotițe din business-ul tău. Pachetul acesta este pentru tine când ai un website și o idee de curs online/webinar/workshop/lead magnet și vrei să atragi oamenii ideali în lista de e-mail, dar te încântă și explorarea altor platforme de creștere care sunt foaaarte puțin exploatate de competiție (hello, Pinterest!).

Asta înseamnă că eu și echipa mea ne ocupăm de tot ce înseamnă conținut digital, nu doar Social Media. Iată ce cuprinde pachetul Full-Moon:

– Tot ce cuprinde pachetul Half-Moon (vezi mai sus) + 

– Redactare newslettere binulare (2 x lună);

– La alegere dintre 1 articol de blog optimizat SEO/lună sau

Pinterest;

Suport în realizarea campaniilor de marketing.

02

Ce spun super clienții mei:

"Cristina mi-a luat de pe umeri greutatea conținutului și m-a ajutat să obțin consecvență pe Social Media, ceea ce era exact ce-mi lipsea. Mi-au plăcut mult energia Cristinei și modul în care scrie, am simțit că suntem pe aceeași direcție. O recomand cu căldură acelor oameni care vor să aibă postări cu suflet și să atragă clienți minunați ulterior.”
Crina Dodea
Hairstylist & trainer

Ce spun super clienții mei:

"O recomand pe Cristina pentru că te ajută să îți creezi conținut de calitate, profesionist. Cel mai mult îmi place la ea că se documentează în domeniul tău pentru a oferi postărilor tale maximum de impact și apreciez dedicarea față de client. Pe lângă asta, este un om fain care te inundă de entuziasm și plăcere de a crea și a dezvolta!”
Roxana Bucur
Strateg Financiar

Pregătită de succes?

La ce să te aștepți de la noii tăi colegi de echipă!

Lovely, să știi că eu gândesc în povești. Aceasta va fi povestea ta, în care tu ești eroina – eu sunt doar ghidul care te duce la destinație. Ce înseamnă „destinație”? Ei bine, e propria ta definiție. Poate însemna clienți mai mulți, vizibilitate, plus-valoare, mai mult timp pentru lucrurile care te încarcă de energie. 

You name it.

E povestea ta!

Când mă alegi pe mine ca ghid, să știi că va fi o aventură! Călătoria noastră va fi oricum, dar nu plictisitoare! Pentru că viața e prea frumoasă și lumea merită explorată, eu sunt aici să cred în tine și să le arăt și altora de ce să facă același lucru. 

Vom bea cafeaua împreună, ne vom plânge de vreme, vom râde și vom pune țara la cale! Toate acestea, în timp ce facem conținutul digital să lucreze pentru tine.

Sună bine?

Contentul lucrează în timp ce tu te bucuri de viață!

Ești pregătită pentru lucrurile cu adevărat importante?

Ce-ți va plăcea cel mai mult la toată experiența aceasta este că îți oferă timp să te bucuri de lucrurile care te încarcă de energie. Gata cu orele preste program, cu „bleah! iar trebuie să fac postări!”

Le facem noi. Tu fă-ți timp pentru tine.