fbpx

Pachetele „made for you”

Social Media management

De ce ai avea nevoie de un Social Media manager? La urma urmei, nimeni nu îți cunoaște afacerea mai bine ca tine.  Nu sunt aici să schimb asta. Dar sunt aici să fiu o extensie a afacerii tale și să îți fac vocea autentică auzită, cunoscută! Pachetele „Made for You” sunt pentru tine dacă ești deja depășită de numărul prea mare de pălării care așteaptă purtate în fiecare zi pentru ca business-ul tău să dea roade și contentul este ULTIMUL lucru pe listă aproape de fiecare dată. Când ești într-o continuă alegătură, și nu ai timp să te ocupi de partea asta esențială a afacerii tale – e timpul să faci o schimbare!

Iată ce putem face împreună!

Eu scriu pentru tine, tu te concentrezi pe super-puterea ta!

Ce ai tu de oferit este MINUNAT! Poate schimba vieți, poate relansa cariere și poate readuce la viață idei de business fabuloase! Tu știi asta, eu știu asta. Dar publicul tău știe asta? 

Ascultă, nu ajută pe nimeni să îți păstrezi super-puterile într-un buzunar! Eu te pot ajuta să le scoți la lumină și să spui lumii întregi ce poți face TU pentru tribul tău. Atunci vei atrage în mod natural clienții spre tine – pentru că împreună suntem ca laptele și cafeaua: un duo perfect! Tu ai mintea limpede și entuziasmul dat la maxim, în timp ce eu îmbrac super-puterile tale în cuvinte care stârnesc zumzetul de care afacerea ta are nevoie!

Alege dintre pachetele „Made for You

Achiever

Pachet basic de servicii de Social Media management. Ideal dacă ești în trecerea de la etapa a 2-a, la a 3-a de creștere a afacerii tale și încă nu ai definit bine strategia ta de conținut. 

Superhero

Opțiunea cea mai populară printre antreprenoarele care trec la următorul nivel. Dacă ai deja clienți, dar simți că nu îți mai ajunge timpul să le „faci pe toate”, atunci astaa este opțiunea perfectă.

Invincible

Pachet „all-inclusive”, ideal pentru tine dacă vrei să treci dincolo de Social Media și ești pregătită să îți construiești o listă solidă de oameni pe care să îi îndrumi cu ajutorul e-mail marketing. 

01

Pentru antreprenoarele în creștere

Pachetul „Achiever”

Pachetul basic de Social Media management, perfect atunci când ești la început de drum și te sperie ideea că trebuie să postezi constant pe Facebook sau Insta ca să îți formezi „tribul” și să atragi vânzări. Pachetul include:

– Definirea pilonilor de conținut;

– Sesiune de strategie de content;

– 4 postări/săptămână pe o platformă SM la alegere (text + grafică/imagini) care să îți reflecte vocea autentică;

– Content calendar inclus;

– Manual de Social Media;

– Folder Google Drive cu toate materialele incluse;

– 1 Power Hour/bilunar în care discutăm rezultate, vedem ce a mers, ce nu a mers, și planificăm lansările viitoare.

Best-seller!

Pachetul „Superhero”

Pachetul de mijloc a fost gândit pentru super-antreprenoarele care sunt la trecerea între niveluri. Dacă vezi cum afacerea crește pe zi ce trece, și odată cu ea crește și volumul de muncă, e timpul să delegi. Mai ales când nu ai clar definit un plan de content marketing, și conținutul digital rămâne mereu ultimul pe lista ta! Iată ce cuprinde pachetul „superhero”:

– Definirea pilonilor de conținut;

– Sesiune de strategie de content;

– 4 postări/săptămână pe o platformă SM la alegere (text + grafică/imagini) care să îți reflecte vocea autentică;

– Manual de Social Media;

– Folder Google Drive cu toate materialele incluse;

– 1 articol de blog optimizat SEO/lună;

–  Strategie de „reciclare” a conținutului pe o a doua platformă SM;

– Campanii plătite (Fb ads) la cerere; 

– Content calendar inclus;

– 1 Power Hour/bilunar în care discutăm rezultate, vedem ce a mers, ce nu a mers, și planificăm lansările următoare.

02

03

All-inclusive și ceva în plus

Pachetul „Invincible”

Simți că nimic nu te mai poate opri! Ai ajuns la stadiul acela în afacere în care nu te mai îndoiești de super-puterea ta și tot mai mulți clienți se bucură de asta! Dar știi că nu poți să dai la schimb timpul pentru bani la nesfârșit și vrei să automatizezi câteva rotițe din business-ul tău. Pachetul acesta este pentru tine când ai un website și o idee de curs online sau webinar și vrei să atragi oamenii ideali în lista de e-mail. Iată ce include:

– Întreg pachetul „Super-hero” (vezi mai sus) +

– 4 articole de blog optimizate SEO/lună în loc de unul singur;

– Email marketing la cerere;

– BONUS: Poți rezerva propriul tău pachet „VIP day” în care construim împreună strategia de conținut, stabilim campaniile de peste an și punem la cale planul de content potrivit campaniilor. Petrecem împreună 4 ore de lucru intensiv, productiv, cu singurul scop de a-ți aduce succes!

Ce spun super clienții mei:

"O recomand pe Cristina pentru că te ajută să îți creezi conținut de calitate, profesionist. Cel mai mult îmi place la ea că se documentează în domeniul tău pentru a oferi postărilor tale maximum de impact și apreciez dedicarea față de client. Pe lângă asta, este un om fain care te inundă de entuziasm și plăcere de a crea și a dezvolta!”
Roxana Bucur
Strateg Financiar

Pregătită de succes?

La ce să te aștepți de la noua ta colegă de echipă!

Lovely, să știi că eu gândesc în povești. Aceasta va fi povestea ta, în care tu ești eroina – eu sunt doar ghidul care te duce la destinație. Ce înseamnă „destinație”? Ei bine, e propria ta definiție. Poate însemna clienți mai mulți, vizibilitate, plus-valoare, mai mult timp pentru lucrurile care te încarcă de energie. 

You name it.

E povestea ta!

Când mă alegi pe mine ca ghid, să știi că va fi o aventură! Călătoria noastră va fi oricum, dar nu plictisitoare! Pentru că viața e prea frumoasă și lumea merită explorată, eu sunt aici să cred în tine și să le arăt și altora de ce să facă același lucru. 

Vom bea cafeaua împreună, ne vom plânge de vreme, vom râde și vom pune țara la cale! Toate acestea, în timp ce facem Social Media să lucreze pentru tine.

Sună bine?

Contentul lucrează în timp ce tu te bucuri de viață!

Ești pregătită pentru lucrurile cu adevărat importante?

Ce-ți va plăcea cel mai mult la toată experiența aceasta este că îți oferă timp să te bucuri de lucrurile care te încarcă de energie. Gata cu orele preste program, cu „bleah! iar trebuie să fac postări!”

Le fac eu. Tu fă-ți timp pentru tine.