Home

power hour collective - membership hibrid

Planul tău de comunicare n-a sunat nicicând mai bine...

... mai bine pentru TINE, ca proces, și pentru oamenii tăi, ca rezultat.

Salut! Știu că ai obiective mărețe. Știu pentru că noi două suntem la fel. Ne împinge o dorință de a reuși, de a ne duce visele departe! Așa că haide să fim o echipă în călătoria asta spre succes și să descâlcim ghemul de idei. Vom ști ce, când, cum și DE CE comunicăm în online, în fiecare lună, în așa fel încât asta să ne susțină obiectivele, să se simtă aliniat și să conteze atât pentru tine, cât și pentru oamenii tăi. Hai la Power Hour Collective! membership hibrid.

Tema lunii Martie: MAKE YOUR CONTENT BLOOM! PLANTING THE SEEDS OF YOUR CONTENT. vom trece împreună în revistă conținutul care are ca scop apropierea de oameni. În marketing i se spune „nurturing content” sau cu scopul de a „încălzi” audiența și este cel mai ușor trecut cu vederea de antreprenori pentru că nu aduce rezultate imediate. însă este esențial pentru cei care sunt aici for the long game.

Luni, 4 Martie, 11:30, ora României

.

Let's do this!

Uite ce înseamnă un Power Hour Collective

Lovely, în orice stadiu ar fi afacerea ta, un plan spre succes este ceva ce îți trebuie. Da, știu că tot fugim de cuvântul ăsta (l-am subliniat cu un motiv, haha). Așa că vreau să luăm taurul de coarne și să nu ne mai ascundem! Vreau să punem reflectoarele pe drumul TĂU spre succes. Ai obiective de îndeplinit, true? Power Hour Collective este un program de membership hibrid cu întâlniri lunare LIVE de 60 minute și fișe de lucru interactive în care te ghidez spre un proces individual de content creation care să îți aducă rezultate și plăcere. Ne vedem în fiecare primă zi de Luni a lunii și setăm tonul pentru întreaga lună. Există putere în A FACE – e frumos să visăm, dar știi ce-i mai frumos? Să facem visele acelea să devină realitate!

Este pentru tine dacă acum ți se pare copleșitor să creezi conținut din nou și din nou, dacă nu ești consecventă, dacă te obosește gândul că trebuie să scrii postări, să faci Reels și să trimiți email-uri în timp ce lista de taskuri se aglomerează cu viteza coșului de rufe. Dacă simți că pierzi timpul și ți-e adesea lehamite să creezi conținut digital. Și dacă vrei să faci parte dintr-un „inside club”, dintr-un grup de oameni care sunt puși pe fapte, dacă ai nevoie de accountability ca să-ți atingi obiectivele și dacă ești, exact ca noi, „a doer”, „an action taker”. În PWC schițăm planul și îl ducem la îndeplinire.

Uite ce ușor te poți înscrie

Te înscrii la 5 sesiuni de PWC și ai acces la toate întâlnirile de peste an. Economisești 140 lei și te asiguri că ai asigurat planul de conținut în fiecare lună!

Te înscrii la câte o sesiune individuală de PWC, în funcție de ce nevoie ai. Fiecare lună este diferită și tratează cu grijă un aspect al rutinei de content creation.

01

Îți arăt cum să faci planificarea contentului în jurul țelurilor. Nu este de ajuns să anunțăm public „hei, uite, am pregătit aceste super servicii/produse, come and buy them!”. De fapt, așa NU vrem să facem. În schimb, vei alinia fiecare cuvințel cu țelurile pe care le ai pentru anul acesta – și îți arăt cum să faci asta, lună de lună. Ți-am pus la dispoziție un program pentru fiecare lună din 2023, să vezi la ce să te aștepți. Click AICI să îl vezi. 

02

Stabilim împreună care este „efortul optim”. Uite ce e, nu ne ascundem după deget. Este nevoie și de efort. Postările acelea nu se vor scrie singure, LIVE-urile acelea pe care le plănuiești au nevoie de tine în formă maximă, articolele de blog nu se vor publica doar pentru că le vizualizăm. Așa că vreau să găsim împreună care este efortul cel mai eficient pe care îl poți depune, în așa fel încât să nu ajungi la epuizare încă dinainte să începi. 

03

Accountability. Ne oferim sprijin și încredere reciprocă. Lovely, eu cred în puterea comunității mai mult decât în orice. Dacă ar fi să pariez pe ceva, aș paria pe colaborare înainte de orice tehnică de marketing/vânzare. Așa cum îi spune și numele, „collective”, ora asta pe care o petrecem împreună este fix așa: ÎMPREUNĂ. Energia de grup este fabuloasă și întotdeauna se întâmplă lucruri magice când ne unim.

04

Conținut fresh, în fiecare lună. Power Hour Collective este o întâlnire de grup pe care o facem lunar, cu conținut FRESH de fiecare dată. Îi spunem „membership” hibrid pentru că poți:

–  fie să te înscrii la toate întâlnirile de peste an și să beneficiezi de extra accountability, pentru un push în direcția obiectivelor și pentru certitudinea că we got your back;

– fie să vii la una sau mai multe întâlniri, care simți că rezonează mai mult cu nevoile tale. 

Gazdă workshop

Salut, Cristina sunt!

Abia aștept să te văd la Power Hour! Sunt mamă, povestitor, strateg de conținut digital și creator de content de mai bine de 8 ani. Locuiesc într-un sătuc englezesc la malul oceanului, alături de familia mea și îmi place nespus să-mi beau cafeaua cu mult lapte dimineața devreme. 

Ce mă împinge tare de la spate, mai ales în zilele grele, este că vreau să ajut cât mai multe femei-antreprenor să găsească luminița din povestea lor. Sunt și tare pricepută la scris (cred că am început să scriu povești înainte să pot vorbi, haha!) și vreau să îți arăt cum să transformi rutina de content creation într-o explozie de bucurie!

Vei trece de la „meh!” la „yeah!” după fiecare oră petrecută împreună. 

Hai să-ți arăt cum!

curs de social media predat de cristina guraliuc

As seen in:

Rezervă-ți locul acum!

Ești pregătită să folosești în sfârșit conținutul digital în avantajul tău? Și nu oricum, ci alături de alte zeci de antreprenoare care împart aceeași dorință! E timpul să facem lucrurile ALTfel. Cu scop, cu bucurie, eficiență, și… ÎMPREUNĂ!

.

© SPARKLE UP YOUR CONTENT  | 2023