fbpx

Lucrează cu mine!

Vrei să creezi conținut cu personalitate care formează comunități și aduce valoare?

You’re in the right place! Sunt Cristina, content writer, storyteller și Social Media manager și te pot ajuta să faci din rutina de content writing o bucurie! Gata cu „nu mai știu ce să postez azi” și cu sentimentul de „nu am chef aaazi!” (aproape că și aud refrenul de la Vama). 
Alege dintre dintre cel două opțiuni de a lucra cu mine și haide să facem din content o bucurie!

În funcție de ce nevoi ai

Te pot ajuta să creezi chiar tu content care convertește sau mă poți lăsa pe mine să fac totul în locul tău

Fie că ești la început de drum, fie că afacerea ta deja se dezbracă de hainele care i-au rămas mici – strategia de content rămâne la fel de importantă.
Un pas critic pe care trebuie să îl faci ca să îți propulsezi ideile spre succes și să construiești comunități de oameni loiali care te văd ca pe o resursă din domeniu și abia așteaptă să cumpere de la tine!
Uite cum te pot ajuta, în funcție de etapa în care se află acum business-ul tău:

👊 Pachete „Do It Yourself” – așa cum le spune numele, sunt pachete care includ consultanță și informații pe care să le aplici singură;

🤝 Pachetele „Made for You” – care presupun Social Media Management. Citește mai jos descrierea detaliată:

01

Dacă poți face totul singură, dar nu știi cum

Îți arăt cum să scrii content cu bucurie, eficiență și scop

Dacă simți că încă nu te poți detașa de brandul tău și ești antreprenoarea care poartă toate pălăriile – atunci pachetele „Do It Yourself” sunt exact ce îți trebuie.
Știu cum este să le faci pe toate – ești creator, om de marketing, content writer, customer service, împachetezi, livrezi, trimiți awb-uri, cauți soluții de finanțare. Pfiu! (încearcă să le proununți pe toate dintr-o răsuflare!).
Un Power Hour sau VIP Day Intensive te ajută lucrezi mai cu bucurie și eficiență la strategia ta de content! Scopul este să lucrezi „smarter, not harder” – și exact asta îți ofer: șansa de a construi, în sfârșit, o fundație, pentru ca TOT ce comunici pe Social Media să fie în sincron cu scopul tău, personalitatea ta, brandul tău!

Dacă ești pregătită să deleghezi

Eu mă ocup de Social Media, tu de super-puterile tale

Pachetele „Made For You” presupun administrarea conturilor de Social Media pe care afacerea ta este prezentă. În funcție de nevoile tale, mă pot ocupa de o singură rețea, de două sau mai multe, pot să te ajut să crești prin e-mail marketing, Facebook ads și articole SEO. Dap, când pui noaptea capul pe pernă (scuze pepefonia), nu te mai gândești la mesajele pe care nu le-ai citit, mail-urile pe care nu ai mai avut vreme să le trimiți sau postările pe care ai uitat să le programezi.
Eu fac toate acestea, tu să visezi frumos la succesul tău, ca să-ți rămână energie să și muncești pentru el cum te pricepi mai bine!

02

dar nu mă crede doar pe mine:

"O recomand pe Cristina pentru că te ajută să îți creezi conținut de calitate, profesionist. Pe lângă asta, este un om fain care te inundă de entuziasm și plăcere de a crea." Sabina Voinea - Montessori coach

E timpul pentru altfel de content

Ești gata să-ți crești afacerea într-un mod care ți se potrivește?​

Nicicând n-a fost un timp mai bun pentru ca mesajul tău să ajungă acolo unde trebuie! Dă-mi voie să te ajut să îți construiești un plan eficient și o rutină plăcută de content writing. 

Ziua de content va fi preferata ta, pinky promise.

No more „dar azi ce mai postez?”
Ce zici?