Înscrie-te pe Lista de Așteptare să afli prima când se ține următoarea ediție:

From Start to Success in Social Media & beyond

Cea mai bună strategie de conținut online e strategia TA!

Învață, în 6 săptămâni de lucru fun, intensiv și în flow, cum să comunici în online în mod eficient, fără să mai bâjbâi după formule învățate de pe net. 

Te ajut să îți creezi o strategie de comunicare pe Social Media care are sens pentru tine și care îți dă scânteia de care ai nevoie să-ți crești armonios afacerea. FĂRĂ sentimentul că trebuie să sacrifici lucrurile care îți aduc bucurie ca să faci asta.

Yep, you can have them all!

curs de social media predat de cristina guraliuc

Nu trebuie să fie „mneah!”

Lovely, dacă simți că postările pe Social Media merg cu viteza unui pietroi împins la deal...

E timpul să-i facem vânt la vale! Aka să înveți să te bucuri de rutina ta de scris, să faci din ziua de creare a conținutului ceva la care să te uiți cu nerăbdare în calendar.

Dacă singurul lucru la care te uiți acum, e doar în stânga și-n dreapta, și vezi cum „toată lumea” pare că a descoperit secretul postărilor de succes (mai puțin tu), e timpul pentru niște schimbări!

 

I hear you!

Sună a ceva ce îți spui acum?

01

Nu reușești nicicum să atragi oamenii tăi prin conținut. Investești timp și energie în postări, articole, Reels la care nu răspunde nimeni. Și atunci când cineva în sfârșit răspunde, e fie prietena cea mai bună, fie vreun roboțel care îți propune să câștigi 10k followers în 30 zile (nu da click pe linkurile alea, haha!).

02

Ai ajuns să eviți cu totul să mai faci orice tip de conținut pentru că pur și simplu NU ai 2 ore pentru o postare! Și nici nu îți este clar cum anume te poate ajuta conținutul în online să îți atingi obiectivele de business.

03

Sau poate că problema nu e că nu postezi, ci mai degrabă că nu ai un plan. Scrii ca să mai bifezi un task pe listă, și, drept urmare, nu ai reacțiile pe care ți le dorești. Clienții par a fi un vis îndepărtat. 

04

Creezi din spațiul de „mneah, iar trebuie să fac postări…”. Și parcă te văd, cu o lehamite de parcă te-a rugat un vecin morocănos să ai grijă de pisica lui cât e plecat în vacanță (dacă îți plac pisicile, well, imaginează-ți că vecinul e foaaarte nesuferit 🥸).

05

Ai zile în care poți da gata 5 postări și zile în care nu poți scrie nimic. Nu îți găsești ritmul, care se schimbă mereu și asta te face să te întrebi ce o fi în neregulă cu tine.

06

Prea multe idei, prea puțin timp – e o replică scrisă parcă special pentru tine! În plus, nu ești încă sigură care dintre ideile acestea au cu adevărat potențial.

Ce, credeai că ești singura? Nici vorbă!

Conținutul pe care îl postezi nu dă rezultate din mai multe motive

De fapt, până acum câțiva ani, eram în aceeași barcă. Încercam tehnică după tehnică, mă comparam cu alți experți din industrie și era suficient să-mi strice ziua. Făceam ce spuneau alții că funcționează, imitam alte stiluri, și apoi mă întrebam de ce nu funcționează și la mine. Eram convinsă că niciun curs de Social Media de sub soare nu acoperă toate nevoile mele.

Da, sunt de acord că fără „trial & error” nu poți ști 100% ce merge pentru afacerea ta. Comunicarea în online poate fi un proces complex, are multe fațete. DAR dacă dai toate straturile la o parte, am observat în cei 8 ani de când scriu conținut online, că totul se rezumă la două cuvinte. De fapt, două litere: SF!

Înainte să spui „grozav, Cristina, acum îmi zici că succesul pe Social Media e SF, deci nu există”, lasă-mă să-ți explic exact ce înseamnă acronimul acesta. It’s pretty smart actually 😉

continut pe social media

Imaginează-ți că poți să îți urmezi propriul ritm

Dacă ți-aș spune că se poate și altfel?

Dacă ți-aș spune că nu trebuie să încerci toate tehnicile din cărți și de la tot felul de influenceri de pe socials, doar ca să rămâi cu frustrarea că nimic nu merge. Nu trebuie nici să petreci prea mult din timpul pe care l-ai putea petrece cu ai tăi dragi, ca să creezi „postarea perfectă”. Și nici măcar nu TREBUIE să faci conținut in the first place.

Lovely, se poate și altfel. Se poate să te trezești odihnită, plină de entuziasm pentru o nouă zi, pentru că știi că îți dedici toată energia afacerii tale, făcând ce îți place, indiferent în ce stadiu ești acum. Se poate să ai certitudinea că tot ce comunici în spațiul online și offline reflectă cunoștințele tale, valoarea ta, personalitatea ta. Totul poate fi natural, firesc, ușor și fain de tot. Iată metoda mea proprie prin care te îndrum în programul „From Start to Success”: Strategie + Flow. Pe scurt: SF. Told you it’s smart 😉

Tanana! semnul tău să te alături programului

From start to success in Social media

Pe scurt, STS. Mai mult decât un curs de content creation & comunicare online, un program intensiv în care ai parte de o experiență care îți va transforma modul în care vezi conținutul și în care îți simți afacerea.

Dă-mi 6 săptămâni și vei ști exact cum să comunici în online (și dincolo de el) într-un mod care ți se potrivește, care este aliniat valorilor tale și atrage în mod firesc oamenii potriviți. Îți arăt cum să faci asta în propriul tău ritm. Fără presiunea exterioară de a FACE lucrurile doar pentru că trebuie – vei ști să comunici cu scop, bucurie și eficiență. Și vei atrage doar oameni alături de care ți-e mai mare dragul să lucrezi!

În timpul programului

Vor fi 6 săptămâni wow, haide să îți arăt cum sunt structurate, așa încât să îți ofere cea mai fun și fresh experiență! Prima parte a programului este dedicată Strategiei, în timp ce ultimele două săptămâni sunt dedicate Flowului. 

But first, dacă vrei să mă „simți” înainte,
să știi cine îți va fi ghid, read on:

Lovely, eu cred mult, MULT în schimbul de energie dintre oameni. Și cred că există un ghid potrivit pentru fiecare dintre noi. Eu nu sunt „profesorul” grumpy, enciclopedie umană care îți predă lucrurile într-un mod extrem de tehnic. Pur și simplu nu așa funcționez eu. Și STS nu este „doar” un curs de social media & comunicare online. De asta, dacă vrei să ne întâlnim înainte, ca să ai un „taste” din stilul meu de lucru sau dacă vrei să vedem dacă STS ți se potrivește, te rog, cu încredere, apasă butonul de mai jos și rezervă-ți un Discovery Call gratuit de 30 minute. Abia aștept să te cunosc!

SĂPTĂMÂNA 1

Conectare la povești + super-puteri

Ai deja toate resursele interne care îți trebuie pentru a comunica autentic despre ofertele tale. În prima săptămână definim clar legătura dintre experiențele care te-au adus unde ești astăzi și motivul pentru care oamenii tăi au nevoie de munca pe care știi să o oferi. La prima ediție știu din experiență că ți se va ridica părul pe tine de uimire, de „a-hA! Deci de asta!”.

SĂPTĂMÂNA 2

Mesajul din online

Vom identifica împreună care este rețeaua de Social Media, implicit platformele online care i se potrivesc brandului tău, precum și ce tip de mesaj ți se potrivește (ca să îți fie și ție natural, dar care să și atragă avatarul). 

SĂPTĂMÂNA 3

Conținut cu SCOP

Avatarul de client și ofertele tale sunt fundamentul comunicării în online. Pentru a fi eficientă, fiecare bucățică de content trebuie să aibă o promisiune și nu facem conținut de dragul de-a-l face.

SĂPTĂMÂNA 4

Calendarul editorial

Piesele de puzzle sunt complete, trebuie doar să le punem împreună. Calendarul editorial este ușor de făcut când ai totul la un loc.

SĂPTĂMÂNA 5

Ritmul tău de lucru

Cum arată ziua ta ideală și cum arată ziua ta „obișnuită”. Le punem cap la cap cu realitatea, ca să înțelegi cât timp ai, de fapt, la dispoziție și de ce este atât de prețios să creezi din drag.

SĂPTĂMÂNA 6

The BIG Picture

Vom lucra la o strategie de comunicare în online eficientă, cu scop și bucurie, în acord cu ritmul tău natural, care se simte ușor și firesc.

Ce bine că te cunosc!

Hei, eu sunt Cristina!

Știu cum este să ai un super business, o idee wow, dar pur și simplu să nu știi cum să le împarți cu restul lumii. De unde începi? Despre ce să vorbești? Cât de des? Dacă rămâi fără idei? Dacă sună anapoda? Despre ce strategie tot vorbește lumea? Te înțeleg cum nici nu-ți imaginezi. 

În urmă cu 6 ani porneam primul business cu un laptop vechi și multă poftă de scris. Am învățat, de-a lungul vremii, tot ce mișcă sub soare despre content writing & co. și m-am specializat în bucuria din rutina asta care ne face de obicei să dăm ochii peste cap.

Acum dau mai departe din cunoștințe și entuziasm super femeilor antreprenor care au scânteia, dar nu știu cum să o aprindă în online!

I’ll help you shine with ease & joy!

consultant in comunicare online Cristina Guraliuc

Rutina ta ÎNAINTE de STS:

Rutina ta DUPĂ STS:

6 ÎNTÂLNIRI LIVE CU CONTENT SUPER VALOROS

Acces nelimitat ȘI la moduleLE ÎNREGISTRATE și la resursele bonus, le parcurgi în ritmul tău

PENTRU PRIMA OARĂ: WORKSHOP ”USE YOUR HUMAN DESIGN” DACĂ VREI SĂ EXPLOREZI ȘI ALTE METODE PRIN CARE SĂ CREEZI CONTENT ALINIAT

6 Fișe de lucru creative, intense, care te îndeamnă la acțiune & introspecție

Bonusuri wow (în valoare de £480)

Înscrie-te la ediția a cincea a programului STS și primești și următoarele bonusuri consistente, pe care le poți parcurge în ritmul tău. Your business, your rules! LAST MINUTE BONUS extrem de valoros, citește mai jos:

use your human design

WORKSHOP ”USE YOUR HUMAN DESIGN”

CA SĂ AFLI CUM EȘTI ”FĂCUTĂ” SĂ COMUNICI ÎN AȘA FEL ÎNCÂT SĂ TRANSMIȚI UN MESAJ AUTENTIC, ÎNTR-UN MOD 100% ALINIAT CU TINE

Când te înscrii în STS, primești acces, în a patra săptămână de program, și la workshopul înregistrat „Use your Human Design”. Pentru mine a fost life-changer și a fost așa și pentru multe alte absolvente ale programului. Când descoperi cum ești „construită” să comunici, când înțelegi cât ești de unică și știi cum să îți folosești această unicitate ca o super putere, atunci se întâmplă MAGIE! ✨

P.S.: este pentru PRIMA OARĂ când scot în lume genul acesta de experiență, e important să îți spun că nu sunt expert în citiri de Human Design și nici nu am făcut din asta un modul de predare în sine pentru că știu că nu este everybody’s cup of tea. Este un cadou pe care ți-l ofer dacă te interesează și latura mai „woo-woo” a creșterii unui business. Dacă nu, îl poți lăsa nedeschis, neatins. 

2 x ședințe de change strategy cu cristina drăgoi!

oricând pe toată perioada programului

Cristina îți pune la dispoziție cunoștințele ei de change strategist și energia ei caldă și călăuzitoare pentru ca tu să poți naviga prin schimbările care vin la pachet odată cu expunerea în mediul online! Poți să ți le rezervi oricând pe parcursul celor 6 săptămâni de program. Sunt game-changers!

Aproape 200 idei de content

(valoare de £99)

Primești automat la înscriere – indiferent de varianta pe care o alegi – un ebook consistent cu aproape 200 idei de content evergreen pe care să le încerci

Cum să îți faci un brand mood board

(valoare de £55)

Învață cum să aliniezi identitatea vizuală a afacerii tale cu valorile sale și sentimentul pe care îl transmiți audienței

E-book „Titluri catchy”

(valoare de £49)

Indiferent că ești la început în email marketing sau faci asta de ceva vreme, cele 26 idei de titluri catchy din e-book îți vor prinde foaaarte bine!

E-mail marketing training

(valoare de £199)

Dacă încă nu te folosești de e-mail marketing, ratezi o șansă grozavă de a te conecta cu audiența ta într-un mod autentic. Îți arăt cum să începi.

STS va schimba complet felul în care creezi conținut pentru afacerea ta!

Ema Barba despre cursul de social media

From start to success

"Am simțit-o pe Cristina atașată de misiunea mea!"

Cristina m-a inspirat enorm prin felul în care a ghidat ședințele, regulile de la care nu s-a abătut, dar și prin faptul că a fost personală și foarte încurajatoare. Am apreciat enorm faptul că am simțit că îi place misiunea mea și că este atașată de ea! Iată-mă, la 2 luni de la STS, cu calendarul colorat în față, pentru prima dată îmi încep săptămâna făcând un plan editorial. Este un mare succes! From start to success!

— EMA BARBĂ, ghid de yoga & meditații

"This kind and loving woman rocked my Social Media world & beyond since day 1! Dacă te întrebi cum poți să faci ca afacerea ta să strălucească, Cris îți va oferi cheile spre Sparkle City, ca să-i spun așa. Crede-mă, interacțiunea cu ea este AUR pur! STS nu e doar strategie isteață, dar e și abordare holistică, ceea ce nu găsești nicăieri! Tot ce îți trebuie să îți găsești vocea autentică și să înveți să comunici cu SCOP & BUCURIE"

— ADINA POTOP, ABSTRACT ARTIST

un mod autentic de a de a comunica

"După STS, toate piesele de puzzle s-au așezat"

STS mi-a oferit o perspectivă revigorantă, un reset. Am apreciat mult echilbrul dintre structură, tehnici și pași clari, dar și libertatea și încurajarea de a ne crea noi propriul stil de comunicare în spațiul digital (și nu numai). Apoi, the juicy parts. Mi-au plăcut enorm. M-am bucurat că ai împărtășit cu noi – deschis și autentic – informații prețioase fără rețineri și filtre. Aveam multe piese de puzzle și fire dezlegate, dar după STS toate s-au așezat la locul lor în cel mai armonios și benefic mod cu putință.

— bianca gheorghescu - business consultant

O strategie care ți se potrivește

"M-a făcut să visez numai content"

Înainte de STS, eram complet pe dinafară. Nu știam nimic despre ce înseamnă content cu adevărat. Acum mi-l organizez pe teme și culori în calendar și abia aștept să mă așez la birou să creez! M-a bucurat faptul că am descoperit că brandul meu are valori. Și că dacă nu scriu respectându-mi valorile, nu sunt eu și parcă vorbesc la pereți. Mi-a plăcut că am aflat ca am și un stil al MEU, de fapt, mi-a plăcut tot, tot. Abia așteptam să vină miercurea! Cristina m-a făcut să visez numai content. Mă bucur enorm că am descoperit o nouă direcție prin îndrumarea ei.

— CORINA IMBISI, COACH DE FEMINITATE & RELAȚII

"Energia Cristinei te atrage în lumea storytelling-ului și a creativității într-un mod foarte plăcut! Content cu bucurie? Absolut DA! Am învățat împreună ce fel de conținut mi-ar fi confortabil să creez, în funcție de felul meu de a fi, foarte important pentru a crea content cu placere și nu “pentru că trebuie”. Mi-am găsit cuvintele cheie după care să mă ghidez și de care să țin cont atunci când creez! Recomand cursul STS tuturor antreprenoarelor care vor să își facă vocea auzită pe social media în mod autentic și fără presiune, dar cu bucurie!

— oana leluțiu, virtual assistant

Alege varianta de sprijin de care ai nevoie acum

High level support

£450

£360

Varianta cea mai eficientă pentru lucru intensiv la prețul cel mai bun

High level flexibility

£150/lună

£140

Varianta pentru tine dacă ai nevoie de extra suport financiar și te ajută plata în rate

Notă: dacă ai nevoie de suport în ce privește plata, variante de plată eșalonată sunt disponibile și le împart cu toată deschiderea. Scrie-mi cu încredere pe hello@cristinaguraliuc.com și găsim varianta care ți se potrivește.

Ce se întâmplă după ce te înscrii

Imediat după ce zici „hell yeah!” și alegi varianta de plată preferată, ești oficial înscrisă în STS, yaay! Iată care sunt pașii următori:

factura pe mail

Primești imediat mail de confirmare a plății pe adresa de mail selectată de tine.

Date & linkuri

Toate informațiile ți le trimit eu, personal, imediat ce te înscrii. Tot pe mail, verifică, te rog și în SPAM.

Ne vedem, LIVE, pe ZOOM

Ne vedem începând cu joi, 21 martie, de la 11:30 RO, pentru 6 săptămâni (până pe 25 aprilie inclusiv).

dar nu mă crede doar pe mine!

CE SPUN ALTE SUPERSTARS CARE AU ABSOLVIT STS​

5/5

Înainte de STS, procesul de creare de conținut era greoi și venea la pachet cu stress și consum foarte mare de energie. Desi aveam idei, pe majoritatea nu le puneam în practică. În STS am lucrat la fundație! Pe baza acestei fundații eu pot acum să construiesc o comunitate frumoasă în social, pot să lucrez cu drag și spor la business-ul meu, știu ce și cum să prioritizez pentru a-mi onora corpul și nivelul de energie. Programul Cristinei mi-a adus claritate, susținere și înțelegere, dar și un boost de inspirație și motivație. În plus am făcut asta alături de alte femei tare faine!

— Simona Olărașu -
wellbeing coach

5/5

Pentru mine experiența STS a fost caldă și cozy ca un ceai băut cald, exact când trebuie. A fost exact ce am avut nevoie ca să fac pasul pe care îl simțeam și nu-l puneam în cuvinte și acțiuni. Plin de informații atât de folositoare nu doar pentru cineva care vrea să știe să comunice cu autenticitate, dar pentru o femeie care vrea să se cunoască mai bine și să lucreze aliniat cu ea și ritmul ei. Orice femeie antreprenor care vrea să se arate în toată splendoarea și care vrea să simtă susținerea unui grup și a unui ghid cu adevărat unic, natural și făcut pentru asta, trebuie să se înscrie! Mă felicit că am ales să intru în STS!

— Simona Mustață - supporter for moms

5/5

STS mi-a depășit cu mult așteptările! A fost foarte diferit comparativ cu orice e pe piață. A fost totul explicat de așa natură încât să fie ușor de integrat și înțeles, a avut componenta practică, mi-a oferit spațiu să-mi creez în detaliu propriul content plan aliniat cu mine. Nu a trebuit să mă încadrez eu în “căsuțele” recomandate pentru a avea succes, am facut o “căsuță” a mea! A cuprins toate etapele de care aveam nevoie ca să pot ieși de mâine în online și prezența mea să nu treacă neobservată de cei care rezonează cu mine. 

—CRISTINA DRĂGOI - CHANGE STRATEGIST, CREATIVE MIND

5/5

Simt că mi-am descoperit vocea și identitatea pe social media. Tot ce creez de cand am început programul rezonează un infinit la sută cu cine sunt eu cu adevărat. În plus, STS mi-a răspuns tuturor întrebărilor pe care le-am avut referitoare la comunicarea în social media și întreaga experiență a fost was very touching ❤️ lots of AHA moments, very heart-warming!

— Ana M. David -
handmade artist

5/5

STS a fost pentru mine un fel de rollercoaster to online heaven! Adică tot urci, urci, urci pe trepetele online-ului cu grămada de informații primite, încrederea primită și mai ales gândurile bune. Pe mine m-a ajuta foarte mult să descopăr ce vreau să fac și cum să fac. Oricine este un pic pierdut în nebunia creată de social media, și are nevoie de mai mult curaj trebuie să se înscrie în STS!

— Loredana Sabău - fotograf de familie

5/5

 Cristina m-a ajutat să îmi dau seama cu cine vreau să lucrez și cum ajung la sufletul ei. Mi-au placut entuziasmul ei de la fiecare întâlnire, felul în care a organizat temele de abordat, prezentarea „colorată” și, pentru mine, super atrăgătoare; textele vesele din workbook. Tot în STS am învățat care sunt super-puterile mele și prin asta am înțeles care sunt atuurile prin care voi atrage în mod firesc audiența mea! În plus, Cristina m-a susținut moral foarte mult, ceea ce este priceless!

—FELICIA VERBAN - ENGLISH COACH

Învață să strălucești în mediul online în mod autentic, fix cum ți se potrivește!

STS e perfect pentru tine dacă

STS Nu este pentru tine dacă

Alege planul care ți se potrivește

Pregătită de schimbare?

High level support

£450

£360

High level flexibility

£150/lună

£140

Întrebări frecvente

Ai întrebări despre cursul de Social Media & comunicare online? Am răspunsuri!

STS este un curs de comunicare online intensiv, care durează 6 săptămâni. Ora rămâne aceeași pe tot parcursul programului. Ne întâlnim săptămânal vreme de 90 minute.

  • Ca structură: în fiecare joi ne vedem LIVE pentru parcurgerea modulului în curs (recomand să participi LIVE pentru că lucrez mult și pe case studies direct de la voi!) și tot joi devine disponibil și modulul înregistrat separat, la care ai acces pe viață.
  • Vom și înregistra sesiunile, ca să nu pierzi nimic din savoarea întâlnirilor, însă la 30 zile după terminarea programului, acestea nu vor mai fi disponibile. No worries, însă, îți rămâne contentul super valoros din modulele înregistrate.

Apoi ne întâlnim la o lună de la „absolvire”, pentru o sesiune de follow-up. Vreau să mă asigur că nu rămân pietre nedescoperite după STS și din experiența din trecut știu că partea de accountability e priceless! 

Sesiunile de „predare” sunt LIVE și au loc în fiecare joi. Am observat, însă, că de multe ori e nevoie de un refresh pentru multe dintre informații, așa că îți ofer și înregistrările fiecărui modul, separate de sesiunile LIVE.

Aceeași informație la care ai acces pe viață, fără, însă, interacțiunea din timpul sesiunilor LIVE.

Deci, pe scurt, programul e un fel de hibrid 😁.

No problemo! I got your back! (ia uite cum am combinat spaniola și engleza, hehe). În cadrul programului, poți să îți rezervi varianta VIP treatment în care ai două sesiuni cuprinzătoare a câte 90 minute cu your one and only și un audit al prezenței tale online, cu îndrumări 100% unice ție și afacerii tale. Scrie-mi pe hello@cristinaguraliuc.com dacă îți face cu ochiul varianta asta.

Îți recomand, totuși, să participi la sesiunile Q&A pentru că răspund tuturor întrebărilor individuale.

Lovely, sunt convinsă că o să-ți placă în STS, dar dacă din orice motiv nu îți place după prima întâlnire, scrie-mi și îți primești toată investiția de până atunci înapoi. Garantat, no questions asked! 

Nicio grijă, știu că viața se întâmplă. Sesiunile vor fi înregistrate și primești înregistrarea imediat după, pe mail. 

Nici vorbă! Ai nevoie doar să ai instalată aplicația Zoom, în rest, fișele de lucru vin în format PDF, deci ușor de parcurs, și eu te ghidez pe parcurs.

STS este gândit în așa fel încât să se potrivească ORICĂREI rețele de Social Media. Pentru că trendurile vin și pleacă, dar strategia și bucuria de a crea rămâne, am decis să nu ne concentrăm atenția pe o rețea anume. Atunci când alegi varianta VIP treatment, însă, putem discuta concret pe orice rețea simți că ai nevoie să crești.

Scrie-mi oricând

Nu ai găsit încă răspuns la întrebarea ta?

Dacă încă nu știi dacă locul tău e în STS sau ai alte întrebări, scrie-mi oricând pe mail și răspund cu bucurie!

© SPARKLE UP YOUR CONTENT |  TERMENI & POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE  |  TOATE DREPTURILE REZERVATE