fbpx

Join waitlist

curs de social media predat de cristina guraliuc

Join The Waitlist

Învață cum să strălucești în online cu o strategie de conținut care ți se potrivește mănușă!

Singurul curs de content online & co care combină armonios Strategia cu Flow-ul: „From Start to Success”. Pe scurt, STS. Înscrierile se redeschid în Mai 2023, lasă-ți aici numele ca să fii printre primii care află de lansare și beneficiază e Early-bird price!

Te anunț personal când se deschide lista de înscrieri

.

descoperă valorile brandului tău

"M-a făcut să visez numai content"

Înainte de STS, eram complet pe dinafară. Nu știam nimic despre ce înseamnă content cu adevărat. Acum mi-l organizez pe teme și culori în calendar și abia aștept să mă așez la birou să creez! M-a bucurat faptul că am descoperit că brandul meu are valori. Și că dacă nu scriu respectându-mi valorile, nu sunt eu și parcă vorbesc la pereți. Mi-a plăcut că am aflat ca am și un stil al MEU, de fapt, mi-a plăcut tot, tot. Abia așteptam să vină miercurea! Cristina m-a făcut să visez numai content. Mă bucur enorm că am descoperit o nouă direcție prin îndrumarea ei.

— Corina imbisi, coach de feminitate și relații

E vorba despre bucuria de a crea

"Am găsit în STS claritate și structură"

Nu prea înțelegeam cum să transmit un mesaj, dar acum înțeleg că este despre structură și plăcerea de a scrie! Am găsit în STS claritate și structură și un conținut de calitate. În plus, modul în care Cristina prezintă lucrurile face ca totul să fie mai ușor, mai plăcut, a reușit să transmită totul cu bucurie.

— Georgiana Bercea, ASISTENT EDUCAȚIONAL MONTESSORI

Învață să îți faci un plan editorial care vibrează de energie

"Am simțit-o pe Cristina atașată de misiunea mea!"

Cristina m-a inspirat enorm prin felul în care a ghidat ședințele, regulile de la care nu s-a abătut, dar și prin faptul că a fost personală și foarte încurajatoare. Am apreciat enorm faptul că am simțit că îi place misiunea mea și că este atașată de ea! Iată-mă, la 2 luni de la STS, cu calendarul colorat în față, pentru prima dată îmi încep săptămâna făcând un plan editorial. Este un mare succes! From start to success!

— EMA BARBĂ, GHID DE YOGA & MEDITAȚII

Ema Barba despre cursul de social media

STS e pentru tine dacă

Ai ajuns să eviți să mai faci orice tip de conținut

pentru că pur și simplu NU ai 2 ore pentru o postare la care nu răspunde nimeni.

„Mneah, iar trebuie să fac postări…”

Creezi din spațiul de „mneah, iar trebuie să fac postări…”. Și parcă te văd, cu o lehamite de parcă te-a rugat un vecin morocănos să ai grijă de pisica lui cât e plecat în vacanță (dacă îți plac pisicile, well, imaginează-ți că vecinul e foaaarte nesuferit 🥸).

Nu ai un plan, postezi sporadic, fără scop

Scrii ca să mai bifezi un task pe listă, și, drept urmare, nu ai reacțiile pe care ți le dorești. Clienții par a fi un vis îndepărtat. 

Ești la un click distanță

Fii prima care află când începe o nouă sesiune din programul intensiv „From Start to Success”

Dăm startul în buza verii, locurile vor fi limitate, dar fii pe pace, căci dacă îți introduci datele în formularul de mai jos, n-ai cum să ratezi lansarea 🙂

.

© SPARKLE UP YOUR CONTENT 2023 |  PRIVACY POLICY