Join here!

curs de social media predat de cristina guraliuc

Join The can't Wait! list

Învață cum să strălucești în online cu o strategie de conținut care ți se potrivește mănușă!

Singurul curs de content online & co care combină armonios Strategia cu Flow-ul: „From Start to Success”. Pe scurt, STS. Înscrierile se fac pentru ediția a 5-a, care va avea începe la final de martie 2024. Lasă-ți aici numele ca să fii printre primii care află de lansare și beneficiază e Early-bird price!

Te anunț personal când deschid înscrierile

.

descoperă valorile brandului tău

"M-a făcut să visez numai content"

Înainte de STS, eram complet pe dinafară. Nu știam nimic despre ce înseamnă content cu adevărat. Acum mi-l organizez pe teme și culori în calendar și abia aștept să mă așez la birou să creez! M-a bucurat faptul că am descoperit că brandul meu are valori. Și că dacă nu scriu respectându-mi valorile, nu sunt eu și parcă vorbesc la pereți. Mi-a plăcut că am aflat ca am și un stil al MEU, de fapt, mi-a plăcut tot, tot. Abia așteptam să vină miercurea! Cristina m-a făcut să visez numai content. Mă bucur enorm că am descoperit o nouă direcție prin îndrumarea ei.

— Corina imbisi, coach de feminitate și relații

E vorba despre bucuria de a crea

"Am găsit în STS claritate și structură"

Nu prea înțelegeam cum să transmit un mesaj, dar acum înțeleg că este despre structură și plăcerea de a scrie! Am găsit în STS claritate și structură și un conținut de calitate. În plus, modul în care Cristina prezintă lucrurile face ca totul să fie mai ușor, mai plăcut, a reușit să transmită totul cu bucurie.

— Georgiana Bercea, ASISTENT EDUCAȚIONAL MONTESSORI

Învață să îți faci un plan editorial care vibrează de energie

"Am simțit-o pe Cristina atașată de misiunea mea!"

Cristina m-a inspirat enorm prin felul în care a ghidat ședințele, regulile de la care nu s-a abătut, dar și prin faptul că a fost personală și foarte încurajatoare. Am apreciat enorm faptul că am simțit că îi place misiunea mea și că este atașată de ea! Iată-mă, la 2 luni de la STS, cu calendarul colorat în față, pentru prima dată îmi încep săptămâna făcând un plan editorial. Este un mare succes! From start to success!

— EMA BARBĂ, GHID DE YOGA & MEDITAȚII

Ema Barba despre cursul de social media

STS e pentru tine dacă

Ai ajuns să eviți să mai faci orice tip de conținut

pentru că pur și simplu NU ai 2 ore pentru o postare la care nu răspunde nimeni.

„Mneah, iar trebuie să fac postări…”

Creezi din spațiul de „mneah, iar trebuie să fac postări…”. Și parcă te văd, cu o lehamite de parcă te-a rugat un vecin morocănos să ai grijă de pisica lui cât e plecat în vacanță (dacă îți plac pisicile, well, imaginează-ți că vecinul e foaaarte nesuferit 🥸).

Nu ai un plan, postezi sporadic, fără scop

Scrii ca să mai bifezi un task pe listă, și, drept urmare, nu ai reacțiile pe care ți le dorești. Clienții par a fi un vis îndepărtat. 

te-ai săturat de trenduri, ești gata pentru următorul nivel and you mean business

Sigur, să urmărești trenduri ca să câștigi vizibilitate e nice, dar e cu adevărat alt nivel când înveți să monetizezi procesul și începi să iei bucata de content marketing în serios.

Ești la un click distanță

Fii prima care află când începe o nouă sesiune din programul intensiv „From Start to Success”

Locurile vor fi limitate, pentru că îmi place să acord atenție 100% fiecărui participant, dar fii pe pace, căci dacă îți introduci datele în formularul de mai jos, n-ai cum să ratezi lansarea 🙂

.

© SPARKLE UP YOUR CONTENT 2024 |  PRIVACY POLICY