Contact

Gata să faci din content o bucurie?

Haide să lucrăm împreună pentru succesul tău. Unde-s mulți, puterea crește – și unde mai pui un expert în content writing, imaginează-ți doar… sky is the limit!
Cheers to your success! 🥂

Întrebări Frecvente

Sunt pachete de Social Media management care presupun că îți lași contul/conturile de Social Media pe mâinile mele, în timp ce tu faci ceea ce știi mai bine.

Serviciile din varianta „Do it Yourself” presupun că ești suficient de încrezătoare și ai suficient timp la dispoziție, încât să te ocupi chiar tu de content writing. DAR ai nevoie de ghidaj și de un plan pentru ca mesajul pe care îl transmiți prin Social Media să aibă efectul dorit. Aici intervin eu, să te ghidez, să îți ofer instrumentele necesare și un plan coerent și ușor de urmat.

Dacă te interesează unul dintre pachetele „Made for You”, din momentul în care avem discuția preliminară și batem palma, durează aproximativ 14 zile lucrătoare până vei vedea postările programate pe rețelele tale de Social Media. Vei primi un „Welcome Pack” împreună cu un chestionar, urmând ca imediat să încep lucrul la strategia de comunicare. După ce stabilim toate detaliile acestea, we can start posting!

Eu locuiesc într-un sătuc englezesc și plătesc taxele statului britanic. La fiecare tranzacție vei primi factură pe care o poți folosi la contabilitate liniștită.

Când cineva îți garantează ceva, orice, în spațiul digital – fugi! Vânzarea în online depinde de ATÂT de mulți factori, este un întreg sistem care trebuie să meargă ca uns. Contentul este doar o rotiță din tot sistemul. Ceea ce îți pot promite, însă, este că vei avea claritate, un plan bine pus la punct, un calendar editorial, mai mult timp pentru business și conținut strategic, plăcut, care îți respectă personalitatea și atrage audiența. Ceea ce NU pot garanta este că vei vinde – acela este alt timp de conținut (copywriting) și, deși îți pot oferi și serviciul acesta, el nu intră în niciunul dintre pachetele standard. Dacă ai nevoie de texte care vând, poți cere asta în formularul de comandă. 

Poți vedea Social Media ca pe un mod autentic de a te conecta cu audiența ta, cu oamenii tăi – mai ales cei care te recomandă. Ai nevoie de un spațiu în care să continui să le oferi valoare și să îi ții aproape (pentru că e mai puțin costisitor să repeți o vânzare cu un client fidel decât să îi vinzi pentru prima oară unuia nou). În plus, pagina ta de Social Media este ca o carte de vizită – acolo ajung oamenii care te văd pentru prima oară, de acolo își iau informațiile și AȘA construiești încrederea de care au nevoie ca să ajungă să investească în tine.

În 2023, prezența online nu mai este o chestiune de opțiune. Face parte clar din strategia ta de Marketing.