VIP Virtual Day Intensive

£510

Ți-ai dorit vreodată să ai un expert în comunicare care să lucreze pentru tine? Ei bine, pachetul VIP Virtual Day Intensive îți oferă șansa de a avea propriul expert lucrând cot la cot cu tine pentru succesul tău!
Vom pune la un loc toate ideile tale și vom veni cu o strategie bine cimentată în ce vibrează cu tine cel mai autentic! O strategie de comunicare online care să te ajute să îți spui povestea în universul digital într-un mod atractiv, eficient plin de entuziasm! 
Și toate acestea fără să pierzi un dram din personalitatea ta!

Ne întâlnim online, pe Zoom sau face-to-face dacă ești din Devon, UK. Avem o după-amiază întreagă rezervată pentru TINE și afacerea ta. 

Șase (6) ore de lucru intensiv, cu pauză de cafea și prânz, în care plănuim în detaliu strategia de comunicare a afacerii tale. Cele 6 ore pot fi împărțite pe mai multe zile dacă simți nevoia să integrezi înainte de a trece de la o etapă la alta. Pornim de la marele „de ce” al afacerii tale, punem la punct avatarul clientului ideal și ne uităm peste obiectivele anului/trimestrului. Le punem pe toate cap la cap ca să venim cu un plan de content strategic, bine structurat și natural pentru ca tu să scapi de grija „postării de mâine” și a sentimentului că ești peste tot, dar, paradoxal, nicăieri.
Ne vom ajuta și de materiale complementare – un worksheet consistent și un calendar editorial pe care ți le pun la dispoziție înainte de întâlnire.
Partea cea mai bună? Ne vom distra făcând asta!
Boring has never been my thing!

Rezervă un discovery call de 15 minute cu mine să vedem dacă ne potrivim pentru un VIP Intensive Day. Dacă totul e rainbows and butterflies, stabilim ziua cea mare împreună și ne îmbarcăm pentru succes!

Pregătită să scrii content care transformă un "bună" într-o relație de colaborare fructuoasă cu clienți pe care îi iubești? "You had me at hello"
chiar există și e posibil și pentru tine!

Nu e suficient să ai un produs sau serviciu excepțional. Lumea trebuie să știe de el! De la idee la vânzare lipsește o pieză de puzzle esențială: un mesaj care întoarce capete!

Dacă ți-e mai teamă de content decât de conta & taxe...

… atunci ai avut o super profă de matematică în liceu, haha! Mai în glumă, mai în serios, știu că gândul de a scrie conținut care să pună în valoare produsul sau serviciul tău poate fi copleșitor. Mai ales dacă nu ai un plan pus la punct și te întrebi în fiecare zi ce să mai postezi…
Dar dacă tu nu faci un pas în față, nimeni nu o va face în locul tău. Și fiecare cuvințel pe care îl arunci în eter trebuie să aibă un rost. 
În ziua VIP Intensive pe care o vom petrece împreună, te învăț cum să:

cum stii ca e timpul sa iti urmezi visul

La ce să te aștepți de la un VIP Virtual Intensive Day

Un Nou Partener

Câștigi un nou partener, la fel de interesat de succesul tău cum ești tu. Voi fi principalul tău suporter și voi veni la toate „meciurile” tale. Voi fi în primul rând!

Claritate

Va fi ca și cum soarele a ieșit dintre nori și în sfârșit răsare și pe strada afacerii tale!

Sprijin când ai nevoie

Colaborarea noastră continuă dincolo de cele 4 ore petrecută împreună. Ai sprijin necondiționat prin mesaje audio pe Whatsapp oricând ai nevoie!

FAQs

Întrebări Frecvente

Un VIP Intensive durează în jur de 6 ore, fără să luăm în calcul pauza de cafea – de care avem nevoie ca să ne dregem glasurile.

De regulă îmi place să ne ținem de program pentru că știu cât de multă valoare vei obține dintr-o sesiune cu mine. Dar înțeleg că „viața se întâmplă” și e total ok să reprogramăm. Te rog doar să îmi spui cu cel puțin 24 ore înainte.

Deloc! De fapt, cred că după doi ani cel puțin ciudați, tot ce vrem este să stăm departe de tehnologie – I get it, me too! Dar sigur-sigur ai instalat Zoom dacă nu pe laptop, măcar pe tableta copilului (pentru școala online, duh!). Important este să fii acolo, de restul mă ocup eu.

Sesiunea va fi înregistrată audio și vei primi acces la aceasta în cel mult 3 zile lucrătoare. 

După ce ne vedem în timpul call-ului inițial de familiarizare, vei primi mail cu un workbook și un calendar editorial, împreună cu un checklist pe care să îl urmărești înainte de VIP Day.
Aș vrea să lucrezi pe workbook ÎNAINTE de întâlnire noastră. Ai acolo câteva întrebări care te vor ajuta în descoperirea fundației afacerii tale.
În afară de asta, te încurajez să îți ai un pahar mare cu apă la îndemână, o agendă și un pix – vom lucra cu spor și bucurie!

Ca la oricare alt serviciu pe care îl rezervi online (programare la doctor, jurist etc), și VIP Day se achită înainte de întâlnirea noastră. 
Procedura de plată este extrem de simplă și foarte sigură pentru tine. Vei primi link spre plata securizată cu cardul, împreună cu factura, atunci când rezervi ziua preferată.

Discovery Call nu este nimic altceva decât o scurtă întâlnire audio/video de 20-30 minute în care stabilim dacă ne potrivim pentru o colaborare intensivă. Alegi o zi și oră potrivite din calendar, introduci numărul disponibil pentru Whatsapp call și vei primi apel de la mine. Sau ne întâlnim pe Zoom, cum preferi.

Discovery Call este GRATUIT.

dar nu mă crede doar pe mine

"Avem nevoie de cineva care să privească obiectiv activitea mea și să-mi ofere claritate, pentru ca eu să pot transmite mesajul potrivit. Am ales pachetul VIP și acum pot spune că am claritate, știu cui mă adresez și îmi face plăcere să postez, să scriu texte. Postările nu mai sunt o covoadă. O recomand pe Cristina din tot sufletul, vei găsi un prieten și va fi cu tine pe tot parcursul cursului și nu numai.”

Diana, fondator Soul scent - lumânări parfumate din soia

Rezervă 30 minute gratuite!