fbpx

VIP Virtual Day Intensive

1.375 lei

Ți-ai dorit vreodată să ai un expert în comunicare care să lucreze pentru tine? Ei bine, pachetul VIP Virtual Day Intensive îți oferă șansa de a avea propriul expert lucrând cot la cot cu tine pentru succesul tău!
Vom pune la un loc toate ideile tale și vom veni cu o strategie bine pusă la punct care să te ajute să îți spui povestea pe Social Media într-un mod atractiv și eficient. 
Și toate acestea fără să pierzi un dram din personalitatea ta!

Ne întâlnim online, pe Zoom sau face-to-face dacă ești din Rugby, UK. Avem o după-amiază întreagă rezervată pentru TINE și afacerea ta. 

Mai bine de 4 ore de lucru intensiv, cu pauză de cafea, în care plănuim în detaliu strategia de comunicare a afacerii tale. Pornim de la marele „de ce” al afacerii tale, punem la punct avatarul clientului ideal și ne uităm peste obiectivele anului/trimestrului. Le punem pe toate cap la cap ca să venim cu un plan de content strategic, bine structurat și natural pentru ca tu să scapi de grija „postării de mâine”. 
Ne vom ajuta și de materiale ajutătoare – un worksheet și un calendar editorial pe care ți le pun la dispoziție înainte de întâlnire.
Partea cea mai bună? Ne vom distra făcând asta!
Boring has never been my thing!

Rezervă un discovery call de 15 minute cu mine să vedem dacă ne potrivim pentru un VIP Intensive Day. Dacă totul e rainbows and butterflies, stabilim ziua cea mare împreună și ne îmbarcăm pentru succes!

Pregătită să scrii content care bucură și convertește?

Nu e suficient să ai un produs sau serviciu excepțional. Lumea trebuie să știe de el! De la idee la vânzare lipsește o pieză de puzzle esențială: un mesaj care întoarce capete!

Dacă ți-e mai teamă de content decât de conta & taxe...

… atunci ai avut o super profă de matematică în liceu, haha! Mai în glumă, mai în serios, știu că gândul de a scrie conținut care să pună în valoare produsul sau serviciul tău poate fi copleșitor. Mai ales dacă nu ai un plan pus la punct și te întrebi în fiecare zi ce să mai postezi…
Dar dacă tu nu faci un pas în față, nimeni nu o va face în locul tău. Și fiecare cuvințel pe care îl arunci în eter trebuie să aibă un rost. 
În ziua VIP Intensive pe care o vom petrece împreună, te învăț cum să:

cum stii ca e timpul sa iti urmezi visul

La ce să te aștepți de la un VIP Virtual Intensive Day

Un Nou Partener

Câștigi un nou partener, la fel de interesat de succesul tău cum ești tu. Voi fi principalul tău suporter și voi veni la toate „meciurile” tale. Voi fi în primul rând!

Claritate

Va fi ca și cum soarele a ieșit dintre nori și în sfârșit răsare și pe strada afacerii tale!

Sprijin când ai nevoie

Colaborarea noastră continuă dincolo de cele 4 ore petrecută împreună. Ai sprijin necondiționat prin mesaje audio pe Whatsapp oricând ai nevoie!

FAQs

Întrebări Frecvente

Un VIP Intensive durează în jur de 4 ore, fără să luăm în calcul pauza de cafea – de care avem nevoie ca să ne dregem glasurile.

De regulă îmi place să ne ținem de program pentru că știu cât de multă valoare vei obține dintr-o sesiune cu mine. Dar înțeleg că „viața se întâmplă” și e total ok să reprogramăm. Te rog doar să îmi spui cu cel puțin 24 ore înainte.

Deloc! De fapt, cred că după doi ani cel puțin ciudați, tot ce vrem este să stăm departe de tehnologie – I get it, me too! Dar sigur-sigur ai instalat Zoom dacă nu pe laptop, măcar pe tableta copilului (pentru școala online, duh!). Important este să fii acolo, de restul mă ocup eu.

Sesiunea va fi înregistrată audio și vei primi acces la aceasta în cel mult 3 zile lucrătoare. 

După ce ne vedem în timpul call-ului inițial de familiarizare, vei primi mail cu un workbook și un calendar editorial, împreună cu un checklist pe care să îl urmărești înainte de VIP Day.
Aș vrea să lucrezi pe workbook ÎNAINTE de întâlnire noastră. Ai acolo câteva întrebări care te vor ajuta în descoperirea fundației afacerii tale.
În afară de asta, te încurajez să îți ai un pahar mare cu apă la îndemână, o agendă și un pix – vom lucra cu spor și bucurie!

Ca la oricare alt serviciu pe care îl rezervi online (programare la doctor, jurist etc), și VIP Day se achită înainte de întâlnirea noastră. 
Procedura de plată este extrem de simplă și foarte sigură pentru tine. Vei primi link spre plata securizată cu cardul, împreună cu factura, atunci când rezervi ziua preferată.

Discovery Call nu este nimic altceva decât o scurtă întâlnire audio/video de 30 de minute în care stabilim dacă ne potrivim pentru o colaborare intensivă. Alegi o zi și oră potrivite din calendar, introduci numărul disponibil pentru Whatsapp call și vei primi apel de la mine. Sau ne întâlnim pe Zoom, cum preferi.

Discovery Call este GRATUIT.

dar nu mă crede doar pe mine

"Cristina este stâlpul meu de conținut și veselie. Am rezonat cu ea din primul minut și am simțit că vorbesc cu o prietenă de peste mări și țări. Atât pe zona de branding personal, cât și strategia de conținut planificată de ea au fost un real suport și ajutor pentru mine.”

Sabina voinea, montessori coach

Rezervă 30 minute gratuite!