Power Hour - Strategie de Comunicare

330 lei

Nu știi exact ce anume presupune „strategia de comunicare”? Nu ai idee despre ce ai mai putea posta pe rețelele de Social Media pe care este prezentă afacerea ta? Sunt zile întregi în care „dispari” de pe Social, pentru ca mai apoi să postezi frenetic de 4 ori pe zi? Toată lumea vorbește despre „strategie”, dar pentru tine totul e o nebuloasă.

Dacă ai dat din cap „da” la oricare dintre scenariile de mai sus, atunci un Power Hour este perfect pentru tine. 

Ne întâlnim online, pe Zoom, și discutăm personalizat pe nevoile tale, raportat la afacerea ta.

O oră + de cosultanță online de comunicare, în urma căreia vei pleca „acasă” cu claritate, un plan bine pus la punct și cu certitudinea că nu vei mai rămâne niciodată „în pană de idei pentru postări” pentru că vei ști exact ce anume să comunici pentru ca publicul tău țintă să rezoneze.

Imediat după plasarea comenzii, vei fi redirecționată spre un calendar unde te rog să alegi o dată și o oră potrivite ție pentru consultație. Pregătește-ți agenda, un pix, post-it-uri și o ceașcă de ceai sau cafea!

Ești gata să faci descâlcești ghemul de idei?

Viața de business woman poate fi singuratică. De multe ori, o nouă pereche de ochi poate face diferența între un o fundație solidă și una care se clatină cu ușurință la prima furtună.

Serios acum, într-un sens deloc metaforic

Nu trebuie să faci totul singură. Mai ales când simți că rutina de content îți ia PREA mult timp  – timp pe care l-ai putea petrece canalizându-ți energia pe lucrurile care îți aduc bani. Pe super-puterea ta.

Când contentul devine „your kryptonite” aka o slăbiciune, e timpul să preiei controlul! 🦸‍♀

Cum faci asta? 👇

Când rezervi un Power Hour, știi că ai:

Încredere În Conținut

Tot ce vei posta de azi înainte va fi cu scop și bucurie. Adio confuzie și senzație de „mneah”!

Claritate

Va fi ca și cum soarele a ieșit dintre nori și în sfârșit răsare și pe strada afacerii tale!

O Voce Autentică

Te învăț să fii TU într-un ocean de oameni care au aceeași meserie și să ieși în evidență!

FAQs

Întrebări Frecvente

De regulă, între 60 și 90 de minute – să avem timp și pentru o discuție preliminară. Vreau să te cunosc mai întâi, să văd ce anume te motivează și să fac cunoștință și cu avatarul tău de client.

De regulă îmi place să ne ținem de program pentru că știu cât de multă valoare vei obține dintr-o sesiune cu mine. Dar înțeleg că „viața se întâmplă” și e total ok să reprogramăm. Te rog doar să îmi spui cu cel puțin 24 ore înainte.

Deloc! De fapt, cred că după doi ani cel puțin ciudați, tot ce vrem este să stăm departe de tehnologie – I get it, me too! Dar sigur-sigur ai instalat Zoom dacă nu pe laptop, măcar pe tableta copilului (pentru școala online, duh!). Important este să fii acolo, de restul mă ocup eu.

Da! Vei primi înregistrarea în aproximativ 2, 3 zile lucrătoare de la întâlnirea noastră, să o savurezi de câte ori ai nevoie.

dar nu mă crede doar pe mine

"Cristina este stâlpul meu de conținut și veselie. Am rezonat cu ea din primul minut și am simțit că vorbesc cu o prietenă de peste mări și țări. Atât pe zona de branding personal, cât și strategia de conținut planificată de ea au fost un real suport și ajutor pentru mine.”

Sabina voinea, montessori coach

Rezervă-ți Locul