ÎNSCRIE-TE PÂNĂ PE 29 IUNIE INCLUSIV

Hei, hei! cum a fost prima jumătate de an?

Vino să punem lupa pe cele 6 luni din an care au trecut deja & să le planificăm pe următoarele!

Parcă mai ieri a fost Ianuarie și am pus pe hârtie planurile noastre mărețe! Când faci bilanțul de jumătate de an, cum arată planurile acelea? S-a pus praful pe ele sau ai turat motoarele la maximum? Cum vrei să arate umătoarea jumătate din 2022? Dar anul viitor? There’s only one way to find out! Să ne punem pălăria de detectiv și să scoatem lupa din sertar.

Haide să analizăm împreună ce a mers și ce n-a mers în primele 6 luni din an și să ne descotorosim de ce nu ne mai ajută să creștem, sub energia blândă de Lună Nouă.

workshop de visare & acțiune smart - Dream & Do

Dacă nu obișnuiești să faci o analiză de middle-year, e momentul perfect să începi

E atât de ușor să te lași prinsă în vârtejul rutinei zilnice, încât pierzi contactul cu lucrurile care contează cu adevărat în afacerea ta.  

Nu știu, zău, când au zburat Iarna și Primăvara, e deja Vara! dar tocmai de asta contează să ne ancorăm în realitate. Nu poți ajunge unde vrei dacă nu știi unde ești, right?

Așa că haide să ridicăm voalul de pe prima jumătate din 2022, să ne uităm cu ochi sinceri acolo, să vedem ce a mers și ce n-a mers, și să planificăm, în detaliu următoarele 6 luni.

Nu știu cum e la tine, dar eu simt că abia acum urmează ce e mai frumos!
Ne vom ajuta de energia caldă și blândă a Lunii, ca să ne eliberăm de lucrurile care nu ne mai ajută și să ne setăm intențiile pentru ce urmează. 

Apoi punem țara la cale, pentru ca tu să ai claritate cu privire la proiectele viitoare, și să pășești cu energie proaspătă în noua jumătate. 

Join the party!

Workshopul de „Dream & Do” e pentru tine dacă...

01

Simți că prima jumătate din an a zburat, și te apucă neliniștea când te gândești la câte taskuri (încă) n-ai bifat din lista ta luuungă! Îți voi arăta că, de fapt, ai făcut mai multe decât crezi, și sărbătorim împreună!

02

Ai atât de multe idei și planuri, și simți că anul de-abia acum începe (aici ridic și eu mâna, haha). Dar știi cât de mult te-ar ajuta să le pui strategic pe hârtie, ca să le și îndeplinești, și asta e fix ce îți lipsește: o planificare isteață. 

03

N-ai avut chiar cel mai strălucit început de an, însă ceva îți spune că nu e târziu să dai un reset. Ei bine, intuiția nu te înșală, și ne vom lăsa ghidate de energia de Lună Nouă spre intenții care să fie în perfect acord cu cine suntem.

04

Ești pregătită pentru cele mai productive 6 luni de până acum și de lucru cu chef și bucurie! Îți arăt cum să îți planifici comunicarea în online pentru trimestrele următoare, cu ușurință, inspirație și scop, ca să îți îndeplinești obiectivele fără să sacrifici un dram din personalitatea ta.

Imaginează-ți doar

Să nu mai treacă alte șase luni în care să simți că „iar n-am făcut nimic...”

Asta se întâmplă când suntem „ocupați”, dar nu cu lucrurile cu adevărat importante. 

Totul strigă „pick me, pick me!”, dar foarte mult e doar zgomot de fundal. Vom alege, împreună, țelurile care contează pentru TINE, vom vedea dacă obiectivele de la început de an mai sunt relevante și vom vedea cum se planifică tot conținutul din online pentru următoarele șase luni. Totul în două zile de Workshop Interactiv, plin de insights și bucurie. 

De ce AI NEVOIE ca să participi:

De ce NU AI NEVOIE ca să participi:

Lucruri pe care trebuie să le știi

Când, cum, unde?

Workshopul ”Dream & Do” se ține pe parcursul a două zile: Miercuri, 29 Iunie 2022 și Joi, 30 Iunie 2022. Ai nevoie de un total de 2 ore, mas o menos – 1 oră/ședință. 

Ne vedem LIVE, pe Zoom. Imediat ce te înscrii, vei primi mail de confirmare.

Pe 29 Iunie dimineața îți trimit un workbook tot pe mail cu care să ne jucăm și să planificăm împreună. 

Da, și eu lucrez cot la cot cu tine ✌️

Vezi mai jos structura pe zile.

Ziua 1

Intention Setting, Review & Release - practică de Lună Nouă

Miercuri, 29 Iunie, de la 19:30 RO, ne vedem pentru prima parte a workshopului: cea de setare a intențiilor.

Ziua 2

Un singur cuvânt pentru tine: PLANIFICARE

Joi, 30 Iunie, începând cu ora 19:30 RO, ne punem creierul la contribuție. Dacă în seara precedentă am trecut în revistă ce a mers și ce n-a mers și ne-am eliberat de ce nu ne mai ajută, astăzi trecem pe foaie planul pentru următorul trimestru, păstrând energia blândă a Lunii cu noi. 

Uite ce se întâmplă după ce apeși butonul de înscriere

Plata online

Vei fi redirecționată spre checkout, să poți plăti în siguranță cu cardul prin intermediul platformei Stripe.

Mail de confirmare

Imediat după ce plasezi comanda, primești un mail de confirmare cu detaliile workshopului.

Primești Workbooks & Link în ziua 1 de workshop

Miercuri, 29 Iunie, dimineața, îți voi trimite mail cu linkul de Zoom și workbookul pe care vom lucra împreună.

Haide să planificăm împreună un trimestru de poveste!

Investiția ta: 161 lei

O SINGURĂ PLATĂ DE

161 RON

Pentru 2 zile de workshop

Not your typical content expert

Hello, Cristina aici

Sunt aici să-ți fiu ghid de explorare în călătoria asta oricum-dar-nu-plictisioare pe drumul antreprenoriatului.

Iubesc poveștile, scriu conținut în orice formă creativă de mai bine de 11 ani și cred că și eu, și tu, și tu putem să ne urmăm visele și s-o facem al naibii de bine!

Sunt specialist în comunicare online, dar nu te aștepta să primești de la mine your typical tips&tricks. Privesc procesul de comunicare pe Social Media un pic „altfel”, am o abordare holistică, și vreau să te învăț și pe tine să creezi conținut cu bucurie, scop și eficiență!

În ordinea asta.

Dar nu mă crede doar pe mine

"Înainte să lucrez cu Cristina, eram complet pe dinafară.”

„Nu știam ce înseamnă content cu adevărat. Acum mi-l organizez pe teme și culori în calendar și abia aștept să mă așez la birou să creez. Iar Cristina este combinația supremă dintre professional, friendly, helpful și funny!”

— Corina Imbisi

Hai cu noi!

Ce zici? Ne vedem la workshop?

FAQs

Ai întrebări? Am răspunsuri!

Nu, plata se face o singură dată și este valabilă DOAR pentru Workshopul de pe 1-2 aprilie.

Da, îți voi trimite fișe de lucru cu întrebări ajutătoare pe mail. Așteaptă-te să le primești pe 1 aprilie dimineața, direct în inbox.

E total ok, nu intrăm în detalii din astrologie sau spiritualitate, dar practica mea de content planning & writing cuprinde o abordare holistică. Tot ce e nevoie de la tine e să ai sufletul deschis pentru asta. 

Da, e nevoie de Zoom instalat pentru sesiunile noastre.

Vei primi înregistrarea pe mail la scurt timp după workshop, disponibilă timp de 7 zile. 

Nup, chiar deloc. Încurajez o planificare temeinică pentru orice tip de business, acesta nu este un criteriu de „departajare”.

Scrie-mi oricând

Ai alte întrebări?

Poți să îmi scrii oricând pe mail dacă ai alte întrebări legate de workshop, pe care nu le-ai văzut în lista de mai sus.

© 2022 Sparkle Up Your Content  | Cristina Guraliuc TERMS & PRIVACY POLICY  |