workshop interactiv gratuit

Planifică-ți cu ușurință campania de Crăciun

Salut! Te invit la ediția a 2-a a workshopului interactiv de content writing în care înveți cum să îți planifici eficient și cu entuziasm tot conținutul pentru campania de Crăciun. Din timp, cu bâzâit!

.

Let's do this!

Uite ce vei învăța din acest workshop

E aproape decembrie și dacă ai pregătită o ofertă pentru Crăciun – poate o serie nouă de produse sau un bundle pentru ședințele de coaching – atunci acum este timpul să împarți asta cu oamenii tăi! Dacă participi activ la workshop, vei pleca acasă (sau în cealaltă cameră, dacă deja lucrezi de acasă, haha) cu un plan strategic de content pentru campania de Crăciun și cu o poftă nebună de scris!

01

Îți arăt cum să faci planificarea contentului în jurul țelurilor. Nu este de ajuns să anunțăm public „hei, uite, am pregătit aceste super globuri personalizate de Crăciun, come and buy them!”. De fapt, așa NU vrem să facem. În schimb, vei alinia fiecare cuvințel cu țelurile pe care le ai pentru campania de final de an – și îți arăt cum să faci asta.

02

Stabilim împreună „scopul măreț”. „Scopul măreț” nu este altceva decât o misiune specială pe care brandul tău o are pentru campania aceasta. Fie că vrei să faci 100 de antreprenoare fericite prin ședințe de coaching, fie că oferi dulciuri naturale, fără zahăr, pentru că așa simți că îți poți aduce contribuția pentru a higher good, oamenii care au aceeași misiune cu a ta vor fi atrași de ofertă ca un magnet.

03

Schițăm planul de content și dăm gata o lună de content în mai puțin de o oră. Pare imposibil? După ce stabilim exact ce ne dorim de la campania aceasta și care e misiunea de care audiența se va simți atrasă, e timpul să trecem la treabă! Vom schița o lună de content în ultima oră de workshop. Va fi distractiv, va fi un workshop fructuos!

Notează-ți în calendar

Luni, 25 Octombrie, 19:30 ora României

Gazdă workshop

Salut, Cristina sunt!

Abia aștept să te văd la workshop! Sunt mamă, povestitor și creator de conținut de mai bine de 7 ani. Locuiesc într-un sătuc englezesc alături de familia mea și îmi place nespus să-mi beau cafeaua cu mult lapte dimineața devreme. 

Ce mă împinge tare de la spate, mai ales în zilele grele, este că vreau să ajut cât mai multe femei-antreprenor să găsească luminița din povestea lor. Sunt tare pricepută la scris (cred că am început să scriu povești înainte să pot vorbi, haha!) și vreau să îți arăt cu să faci transformi rutina de content writing într-o explozie de bucurie!

Vei trece de la „meh!” la „yeah!” după doar două ore de workshop.

Hai să-ți arăt cum!

As seen in:

Rezervă-ți locul acum!

Ești pregătită să-ți dai gata conținutul de pe Social pentru campania de Crăciun? Îți faci timp pentru cei dragi (și poți să pui și cozonacul la cuptor liniștită), fără grija că trebuie să mai scrii o postare după o zi mult prea lungă. 

.

© SPARKLE UP YOUR CONTENT  | 2021