7-10 mai 2024

Show YOUrself! Strălucește cu încredere în Social Media - THE CHALLENGE

Te văd. Ai o afacere fabuloasă, știi că poți face viața oamenilor TĂI mai ușoară, dar nu poți să fii vizibilă pe Social Media. Gândul că trebuie să te expui, constant, în online, te face să te ascunzi sub pătură. Așa că te faci mică și „aștepți” momentul potrivit pentru tine. Îți arăt exact cum să fii vizibilă în online fără să schimbi nimic din omul grozav care ești, în 4 zile de challenge interactiv.

Dear, momentul potrivit e ACUM! Oamenii tăi au nevoie de tine. Tu de ce ai nevoie?

Fii vizibilă în online așa cum meriți! Accepți provocarea?

.

PAS CU PAS

Ce se întâmplă, mai exact?

Ne vedem preț de 4 zile, timp de 60 minute vibrante în fiecare zi, ca să-ți redobândești încrederea și să pleci cu un plan de bătaie pe care să îl aplici imediat, pronto! Dear, hai să redecoperim resursele pe care le ai deja ca să fii vizibilă online și să ai succes nelimitat și să facem loc pentru creștere! Hai să-ți spun ce facem pe parcursul celor 4 zile, în provocarea „Show YOUrself”:

Fiecare zi vine cu propria „temă pentru acasă” pe care vei VREA să o completezi pentru ocazia de a lucra împreună într-un container privat, în mod intensiv, înspre succesul TĂU!

După cele 4 zile de challenge vei ști cum să:

Îți iei Redescoperi încrederea!

Pleci cu încredere în potențialul tău de a străluci în online și cu tehnici de a te menține pe drumul succesului! Vei face literalmente primii pași în direcția asta.

Fii 100% dedicată succesului în online

Gândurile acelea supărătoare precum „dar cine sunt eu să vorbesc despre asta?” sau „dacă va râde lumea de mine” nu au nicio șansă!

Ai Curaj să fii vizibilă exact așa cum ești

Știu că e scary să te expui FIX așa cum ești, mai ales dacă ți s-a spus mereu că trebuie să fii „mai fâșneață” sau, dimpotrivă, „mai tăcută”. Îți faci vocea auzită fără teama de judecăți și pui la pământ criticul interior!

Cristina Guraliuc consultant in comunicare

Hello yellow,

Sunt Cristina, sursa ta de soare în online

Cu câțiva ani în urmă m-ai fi găsit cu un „mum bun” generos în vârful capului și un milion de motive să mă ascund în spatele laptopului. După ce mi-am descoperit sursa interioară de lumină (de aici și „soarele” din titlu, haha), mi-am dat voie să fiu vizibilă în online exact așa cum îmi place și îmi face BINE. Super antreprenoarele din comunitatea mea vin spre mine pentru că eu văd scânteia din ele și le ghidez spre un plan de content creation cu entuziasm și autenticitate.

Dacă ai ști ce poate face o „mică” scânteie, mmm! Oh wait, vei vedea după cele 4 zile de challenge! 

Gata să strălucești?

Super, Cristina! Mă gândeam că nu mă mai întrebi!

.

© SPARKLE UP YOUR CONTENT |  PRIVACY POLICY  | © COPYRIGHT CRISTINA GURALIUC 2024