ÎNSCRIE-TE PÂNĂ PE 2 FEBRUARIE INCLUSIV

join us la plan B_!

Punem lumina pe lucrurile care vor face diferența în business anul ăsta -> și apoi le trecem în calendar.​

Hey, late-year risers aici 🙋🏼‍♀️! Și tu? Ne pare bine de cunoștință, hai să ne oferim o îmbrățișare, apoi să ne suflecăm mânecile și să lucrăm împreună la versiunea ta proprie a unui an de succes.

Nu, nu ai pierdut niciun tren. Da, e final de ianuarie 2023 și dacă și tu simți că abia de acum te gâdilă în tălpi și îți zboară fluturii în stomac, hai să vedem unde ne duc pașii. Îți propunem: o sesiune intensivă și practică de planning în business a anului 2024, într-un cadru în care facem loc visurilor să devină realitate. 

INVESTIȚIA TA: 111 EURO

imagine workshop de planificare

Dacă e să fii super sinceră, nu prea ai fost în energia de a-ți face PLANUL (știi tu, THE plan).

dar știi cât e de important pentru afacerea ta.

E firesc, e normal. Cum ne place să spunem, nu e greșit, e doar diferit. 

Am vorbit cu zeci de antreprenoare în ultimele săptămâni și există o temă colectivă: „nu simt că e momentul acum să îmi planific anul, dar văd că toată lumea face asta și simt că pierd ceva.” 

Dear, dacă este ceva ce-ți spui și tu, dă-ne voie să punem pe masă și altă variantă: aceea de a tura motoarele cu orizontul limpede în față aka de a-ți planifica anul în business când simți că ai, în sfârșit, toate elementele în față (în ritmul tău, fără judecată sau rușine!).

Dacă asta nu s-a întâmplat în decembrie 2023 și, oh nu! (insert emoji surprins aici) nici în ianuarie 2024, este total OK să o faci acum. Bine, nu ACUM acum, but you get the point.

avem un singur cuvânt pentru tine: planificare!

Când, cum, unde?

Workshopul ”PlanB_” se va ține de două ori și poți alege o zi care se potrivește calendarului tău: Miercuri, 31 ianuarie, de la 15:00 RO, SAU Sâmbătă, 3 februarie, de la 10:30 RO. Ai nevoie de un total de 2 ore, mas o menos. 

Ne vedem LIVE, pe Zoom. Imediat ce te înscrii, vei primi mail de confirmare.

Da, și noi lucrăm cot la cot cu tine ✌️

Cum se va desfășura workshopul de planificare în business Plan B_:

Ce trebuie să se întâmple?

Prima parte va fi dedicată „ce”-ului. Ce trebuie să se întâmple, în business anul acesta ca să îți atingi obiectivele? Ce mindset e nevoie să adopți pentru asta? Ce oferte/servicii pui pe masă?

Când se va întâmpla?

Cea mai mare parte din Plan B_ va fi dedicată planificării per se. Vom lua fiecare lună în parte și o vom popula cu elementele-cheie care îți vor propulsa business-ul anul acesta, într-un mod sustenabil.

when things
get tough

Planul pentru succesul TĂU în 2024 va arăta minunat, știm asta. De asta vrem să te lăsăm cu câteva tehnici punctuale pe care și noi le aplicăm când ne lovim de piedici. A plan to your Plan B_ dacă vrei.

Hai cu noi!

Ce zici? Ne vedem la workshop?


O singură plată de

111 EURO

Join the planning party!

Workshopul „Plan B_”
e pentru tine dacă...

01

Oferi un serviciu super valoros și simți că prima lună din an a zburat deja și te cam cuprinde panica la gândul că nu ai un plan de bătaie pentru succesul afacerii tale în 2024. Hello (and adios!) FOMO!

02

Ai atât de multe idei, dar nu reușești să te aduni suficient încât să le pui pe hârtie (aici ridic și eu mâna, haha). Dar știi cât de mult te-ar ajuta să le pui strategic pe hârtie, ca să le și îndeplinești, și asta e fix ce îți lipsește: o planificare isteață. 

03

Dacă anul tău ar fi o dimineață, ei bine, hai să spunem că n-ai fi genul de persoană care se trezește la 5, gata să cucerească lumea! Dimpotrivă, te trezești leneș și îți iei cafeaua undeva pe la 11, fără să ai neapărat ceva trecut pe lista de to-do. Dar îți trece prin minte că ar trebui, totuși, să te apuci de ceva…

04

Ești pregătită pentru cel mai productiv an de până acum și să lucrezi  cu chef și bucurie, dar nu prea știi de unde să începi. În Plan B_ îți arătăm cum să îți planifici pașii din business & comunicare în online pentru trimestrele următoare, cu ușurință, inspirație și scop, ca să îți îndeplinești obiectivele fără să sacrifici un dram din personalitatea ta.

But wait, cine e în spatele proiectului?

Salut, Bianca și Cristina aici!

Fiecare dintre noi are experiență în lucrul cu femeile antreprenor care își doresc să își crească afacerile în propriul ritm. Pe o parte, Bianca, consultant de business, generator de idei fabuloase și perspective de creștere unice. Pe altă parte, Cristina, digital content strategist, povestitor, promotor al ideii că se poate să creezi content eficient ȘI cu bucurie. NU suntem experte în planificare, dar suntem antreprenoare care au învățat cum să își planifice eficient timpul astfel încât să aibă un business sănătos, sustenabil și profitabil.

Ne vom asigura că acoperim ariile esențiale de creștere a afacerii tale, astfel încât să îți dozezi energia în mod eficient în 2024.  

Uite ce se întâmplă după
ce apeși butonul
de înscriere

Plata online

Vei fi redirecționată spre un formular foarte simplu de plată prin intermediul platformei Stripe.

Mail de confirmare

Imediat după confirmarea plății, primești un mail de confirmare cu detaliile workshopului și linkul de Zoom.

reminder

În ziua pe care ai selectat-o pentru participare, vei primi un mail de reminder. Noi sperăm că îți treci deja data în calendar, woohoo!

Foarte important!

Pentru cine NU este experiența Plan B_

Pentru că vrem ca workshop-ul acesta să aibă cu adevărat impact în succesul afacerii tale și să te sprijine în atingerea obiectivelor, vrem să ne asigurăm că suntem pe aceeași pagină. Avem cumulat o experiență de 21 ani în business și îți imaginezi câte ar fi de discutat! Vrem, totuși, să ne concentrăm pe a ne planifica isteț anul, în acord cu obiectivele noastre, cu accent pe creștere și rezistență (resilience sună mai bine). Așa încât, când totul strigă „pick me, pick me!”, tu să îți poți pune ochelari de cal și să spui cu încredere „asta NU e pentru mine!”. 

Așadar, experiența Plan B_ NU este pentru tine dacă:

Haide să planificăm împreună un an cum n-a fost altul! de data asta cu amprenta ta!

Investiția ta: 111 EURO

O SINGURĂ PLATĂ DE

111 €

pentru planul anului TĂU!

Dar nu mă crede doar pe mine

"Înainte să lucrez cu Cristina, eram complet pe dinafară.”

„Nu știam ce înseamnă content cu adevărat. Acum mi-l organizez pe teme și culori în calendar și abia aștept să mă așez la birou să creez. Iar Cristina este combinația supremă dintre professional, friendly, helpful și funny!”

— Corina Imbisi

FAQs

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

Nu, plata se face o singură dată și este valabilă DOAR pentru o sesiune de workshop Plan B_ din 2024.

Da, e nevoie de Zoom instalat pentru sesiunile noastre.

No problemo! Înțelegem că viața se întâmplă. Vei primi înregistrarea pe mail la scurt timp după workshop, disponibilă timp de 7 zile. 

De fapt, da, contează. Plan B_ este orientat înspre nevoile business-urilor care oferă servicii: coaching, consultanță, social media management, nutriție & sport, wellness, spiritualitate, Human Design, terapie etc.

În primul rând, aww! Cine nu și-ar dori un prieten ca tine?

În al doilea rând, desigur!

E o idee așa frumoasă și altruistă, te rog doar să-mi trimiți un e-mail la hello@cristinaguraliuc.com ca să aranjăm toate detaliile. Nu vrem să stricăm surpriza, nu-i așa?

Scrie-mi oricând

Ai alte întrebări?

Hei, Cristina aici! Poți să îmi scrii oricând pe mail dacă ai alte întrebări legate de workshop, pe care nu le-ai văzut în lista de mai sus.

© 2024 Sparkle Up Your Content  | Cristina Guraliuc TERMS & PRIVACY POLICY  |