fbpx

ÎNSCRIE-TE PÂNĂ PE 11 NOIEMBRIE INCLUSIV!

From Start to Success in Social Media & beyond

Cea mai bună strategie de conținut online e strategia TA!

Învață, în 6 săptămâni de lucru fun, intensiv și în flow, cum să comunici în online în mod eficient, fără să mai bâjbâi după formule învățate de pe net. 

Te ajut să îți creezi o strategie de comunicare pe Social Media care are sens pentru tine și care îți dă scânteia de care ai nevoie să-ți crești armonios afacerea. FĂRĂ sentimentul că trebuie să sacrifici lucrurile care îți aduc bucurie ca să faci asta.

Yep, you can have them all!

curs de social media cu Cristina Guraliuc

Nu trebuie să fie „mneah!”

Lovely, dacă simți că postările pe Social Media merg cu viteza unui pietroi împins la deal...

E timpul să-i facem vânt la vale! Aka să înveți să te bucuri de rutina ta de scris, să faci din ziua de creare a conținutului ceva la care să te uiți cu nerăbdare în calendar.

Dacă singurul lucru la care te uiți acum, e doar în stânga și-n dreapta, și vezi cum „toată lumea” pare că a descoperit secretul postărilor de succes (mai puțin tu), e timpul pentru niște schimbări!

 

STS va schimba complet felul în care creezi conținut pentru afacerea ta!

Ema Barba despre cursul de social media

From start to success

"Am simțit-o pe Cristina atașată de misiunea mea!"

Cristina m-a inspirat enorm prin felul în care a ghidat ședințele, regulile de la care nu s-a abătut, dar și prin faptul că a fost personală și foarte încurajatoare. Am apreciat enorm faptul că am simțit că îi place misiunea mea și că este atașată de ea! Iată-mă, la 2 luni de la STS, cu calendarul colorat în față, pentru prima dată îmi încep săptămâna făcând un plan editorial. Este un mare succes! From start to success!

— EMA BARBĂ, ghid de yoga & meditații

I hear you!

Sună a ceva ce îți spui acum?

01

Ai ajuns să eviți cu totul să mai faci orice tip de conținut pentru că pur și simplu NU ai 2 ore pentru o postare la care nu răspunde nimeni. 

02

02

Creezi din spațiul de „mneah, iar trebuie să fac postări…”. Și parcă te văd, cu o lehamite de parcă te-a rugat un vecin morocănos să ai grijă de pisica lui cât e plecat în vacanță (dacă îți plac pisicile, well, imaginează-ți că vecinul e foaaarte nesuferit 🥸).

03

Sau poate că problema nu e că nu postezi, ci mai degrabă că nu ai un plan. Scrii ca să mai bifezi un task pe listă, și, drept urmare, nu ai reacțiile pe care ți le dorești. Clienții par a fi un vis îndepărtat. 

04

Prea multe idei, prea puțin timp – e o replică scrisă parcă special pentru tine! În plus, nu ești încă sigură care dintre ideile acestea au cu adevărat potențial.

05

Ai zile în care poți da gata 5 postări și zile în care nu poți scrie nimic. Nu îți găsești ritmul, care se schimbă mereu și asta te face să te întrebi ce o fi în neregulă cu tine.

Ce, credeai că ești singura? Nici vorbă!

Conținutul pe care îl postezi nu dă rezultate din mai multe motive

De fapt, până acum câțiva ani, eram în aceeași barcă. Încercam tehnică după tehnică, mă comparam cu alți experți din industrie și era suficient să-mi strice ziua. Făceam ce spuneau alții că funcționează, imitam alte stiluri, și apoi mă întrebam de ce nu funcționează și la mine.

Da, sunt de acord că fără „trial & error” nu poți ști 100% ce merge pentru afacerea ta. Comunicarea în online poate fi un proces complex, are multe fațete. DAR dacă dai toate straturile la o parte, am observat în cei 8 ani de când scriu conținut online, că totul se rezumă la două cuvinte. De fapt, două litere: SF!

Înainte să spui „grozav, Cristina, acum îmi zici că succesul pe Social Media e SF, deci nu există”, lasă-mă să-ți explic exact ce înseamnă acronimul acesta. It’s pretty smart actually 😉

Imaginează-ți că poți să îți urmezi propriul ritm

Dacă ți-aș spune că se poate și altfel?

Dacă ți-aș spune că nu trebuie să încerci toate tehnicile din cărți și de la tot felul de influenceri de pe socials, doar ca să rămâi cu frustrarea că nimic nu merge. Nu trebuie nici să petreci prea mult din timpul pe care l-ai putea petrece cu ai tăi dragi, ca să creezi „postarea perfectă”. Și nici măcar nu TREBUIE să faci conținut in the first place.

Lovely, se poate și altfel. Se poate să te trezești odihnită, plină de entuziasm pentru o nouă zi, pentru că știi că îți dedici toată energia afacerii tale, făcând ce îți place, indiferent în ce stadiu ești acum. Se poate să ai certitudinea că tot ce comunici în spațiul online și offline reflectă cunoștințele tale, valoarea ta, personalitatea ta. Totul poate fi natural, firesc, ușor și fain de tot. Iată metoda prin care te îndrum în programul „From Start to Success”: Strategie + Flow. Pe scurt: SF. Told you it’s smart 😉

Tanana! semnul tău să te alături programului

From start to success in Social media

Pe scurt, STS. Mai mult decât un curs de social media, un program intensiv în care ai parte de o experiență care îți va transforma modul în care vezi conținutul.

Dă-mi 6 săptămâni și vei ști exact cum să comunici în online (și dincolo de el) într-un mod care ți se potrivește, care este aliniat valorilor tale și atrage în mod firesc oamenii potriviți. Îți arăt cum să faci asta în propriul tău ritm. Fără presiunea exterioară de a FACE lucrurile doar pentru că trebuie – vei ști să comunici cu scop, bucurie și eficiență.

În timpul programului

Vor fi 6 săptămâni wow, haide să îți arăt cum sunt structurate, așa încât să îți ofere cea mai fun și fresh experiență! Prima parte a programului este dedicată Strategiei, în timp ce ultimele două săptămâni sunt dedicate Flowului. 

SĂPTĂMÂNA 1

Conectare la povești + super-puteri

Ai deja toate resursele interne care îi trebuie pentru a comunica autentic despre ofertele tale. În prima săptămână definim clar în minte legătura dintre experiențele care te-au adus unde ești astăzi și motivul pentru care oamenii tăi au nevoie de munca pe care știi să o oferi.

SĂPTĂMÂNA 2

Mesajul de pe Social Media

Vom identifica împreună care este rețeaua de Social Media care i se potrivește brandului tău, precum și ce tip de mesaj ți se potrivește (ca să îți fie și ție natural, dar care să și atragă avatarul). 

SĂPTĂMÂNA 3

Conținut cu SCOP

Avatarul de client și ofertele tale sunt fundamentul comunicării în online. Pentru a fi eficientă, fiecare bucățică de content trebuie să aibă o promisiune și nu facem conținut de dragul de-a-l face.

SĂPTĂMÂNA 4

Calendarul editorial

Piesele de puzzle sunt complete, trebuie doar să le punem împreună. Calendarul editorial este ușor de făcut când ai totul la un loc.

SĂPTĂMÂNA 5

Ritmul tău de lucru

Cum arată ziua ta ideală și cum arată ziua ta „obișnuită”. Le punem cap la cap cu realitatea, ca să înțelegi cât timp ai, de fapt, la dispoziție și de ce este atât de prețios să creezi din drag.

SĂPTĂMÂNA 6

The BIG Picture

Vom lucra la o strategie de comunicare în online eficientă, cu scop și bucurie, în acord cu ritmul tău natural, care se simte ușor și firesc.

Ce bine că te cunosc!

Hei, eu sunt Cristina!

Știu cum este să ai un super business, o idee wow, dar pur și simplu să nu știi cum să le împarți cu restul lumii. De unde începi? Despre ce să vorbești? Cât de des? Dacă rămâi fără idei? Dacă sună anapoda? Despre ce strategie tot vorbește lumea? Te înțeleg cum nici nu-ți imaginezi. 

În urmă cu 6 ani porneam primul business cu un laptop vechi și multă poftă de scris. Am învățat, de-a lungul vremii, tot ce mișcă sub soare despre content writing & co. și m-am specializat în bucuria din rutina asta care ne face de obicei să dăm ochii peste cap.

Acum dau mai departe din cunoștințe și entuziasm super femeilor antreprenor care au scânteia, dar nu știu cum să o aprindă în online!

I’ll help you shine with ease & joy!

Rutina ta ÎNAINTE de STS:

Rutina ta DUPĂ STS:

O strategie care ți se potrivește

"M-a făcut să visez numai content"

Înainte de STS, eram complet pe dinafară. Nu știam nimic despre ce înseamnă content cu adevărat. Acum mi-l organizez pe teme și culori în calendar și abia aștept să mă așez la birou să creez! M-a bucurat faptul că am descoperit că brandul meu are valori. Și că dacă nu scriu respectându-mi valorile, nu sunt eu și parcă vorbesc la pereți. Mi-a plăcut că am aflat ca am și un stil al MEU, de fapt, mi-a plăcut tot, tot. Abia așteptam să vină miercurea! Cristina m-a făcut să visez numai content. Mă bucur enorm că am descoperit o nouă direcție prin îndrumarea ei.

— CORINA IMBISI, COACH DE FEMINITATE & RELAȚII

Acces nelimitat la resursele bonus, le parcurgi în ritmul tău

6 întâlniri LIVE săptămânale, începând cu sâmbătă, 12 noiembrie, ora 10:30 (RO)

O întâlnire 1:1 cu mine, ghidul tău în content creation, atunci când achiți în full

Fișe de lucru creative, care te îndeamnă la acțiune

Bonusuri wow (în valoare de £402)

Înscrie-te la ediția a doua a programului STS și primești și următoarele bonusuri consistente, pe care le poți parcurge în ritmul tău. Dacă alegi plata în full, ai și mai multe bonusuri!

1:1 cu propriul tău expert în Social Media

(valoare de £99)

Ai o sesiune bonus 1:1 cu mine, propriul tău expert în comunicare online, în care discutăm, personalizat, pe propria ta afacere.

Cum să îți faci un brand mood board

(valoare de £55)

Învață cum să aliniezi identitatea vizuală a afacerii tale cu valorile sale și sentimentul pe care îl transmiți audienței

E-book „Titluri catchy”

(valoare de £49)

Indiferent că ești la început în email marketing sau faci asta de ceva vreme, cele 26 idei de titluri catchy din e-book îți vor prinde foaaarte bine!

E-mail marketing training

(valoare de £199)

Dacă încă nu te folosești de e-mail marketing, ratezi o șansă grozavă de a te conecta cu audiența ta într-un mod autentic. Îți arăt cum să începi.

Ce spun alte superstars despre sts

"În STS am învățat care sunt super-puterile mele și prin asta am înțeles care sunt atuurile prin care voi atrage în mod firesc audiența mea"

— FELICIA VERBAN, ENGLISH COACH

Alege planul de plată care ți se potrivește

Totul valoarează bine peste £800!

O singură plată de

£450

£360

Early-bird price

3 plăți egale de

£150

£120

Early-bird price

Ce se întâmplă după ce te înscrii

Imediat după ce zici „hell yeah!” și alegi varianta de plată preferată, ești oficial înscrisă în STS, yaay! Iată care sunt pașii următori:

factura pe mail

Primești imediat mail de confirmare a plății pe adresa de mail selectată de tine.

Date & linkuri

Toate informațiile ți le trimit eu, personal, imediat ce te înscrii. Tot pe mail, verifică, te rog și în SPAM.

Ne vedem, LIVE, pe ZOOM

Prima sesiune a programului începe sâmbătă, 12 noiembrie, la ora 10:30 (RO), pe Zoom. Linkul îl ai în mail-ul de welcome.

Testimonials

Dar nu mă crede doar pe mine!

5/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam tincidunt lacus in tempor faucibus. In hac habitasse platea dictumst. Integer malesuada ullamcorper finibus. Etiam porttitor eros at.

— Name Here

5/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam tincidunt lacus in tempor faucibus. In hac habitasse platea dictumst. Integer malesuada ullamcorper finibus. Etiam porttitor eros at.

— Name Here

5/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam tincidunt lacus in tempor faucibus. In hac habitasse platea dictumst. Integer malesuada ullamcorper finibus. Etiam porttitor eros at.

— Name Here

Învață să strălucești pe Social Media în mod autentic!

STS e perfect pentru tine dacă

STS Nu este pentru tine dacă

Alege planul care ți se potrivește

Pregătită de schimbare?

O singură plată de

£450

£360

3 plăți egale de ​

£150

£120

Întrebări frecvente

Ai întrebări despre cursul de Social Media? Am răspunsuri!

STS este un curs de comunicare online intensiv, care durează 6 săptămâni, de pe 12 noiembrie, până pe 17 decembrie inclusiv. Structura este gândită în așa fel încât să fie un sprint strategic ca să începi 2023 cu un plan de conținut bine pus la punct. Ne întâlnim la o lună de la „absolvire”, pe 15 ianuarie pentru o sesiune de follow-up. Vreau să mă asigur că nu rămân pietre nedescoperite după STS!

Da, sesiunile vor fi online, LIVE, săptămânal, și vor participa toți cursanții.

No problemo! I got your back! (ia uite cum am combinat spaniola și engleza, hehe). În cadrul programului, ai o sesiune 1:1 cu mine inclusă atunci când achiți în full. Poți să îți rezervi sesiunea oricând pe parcursul celor 6 săptămâni.

Lovely, sunt convinsă că o să-ți placă în STS, dar dacă din orice motiv nu îți place după prima întâlnire, scrie-mi și îți primești toată investiția de până atunci înapoi. Garantat, no questions asked! 

Nicio grijă, știu că viața se întâmplă. Sesiunile vor fi înregistrate și primești înregistrarea imediat după, pe mail. 

Nici vorbă! Ai nevoie doar să ai instalată aplicația Zoom, în rest, fișele de lucru vin în format PDF, deci ușor de parcurs, și eu te ghidez pe parcurs.

STS este gândit în așa fel încât să se potrivească ORICĂREI rețele de Social Media. Pentru că trendurile vin și pleacă, dar strategia și bucuria de a crea rămâne, am decis să nu ne concentrăm atenția pe o rețea anume. Atunci când achiți în full, primești însă și o sesiune 1:1 cu mine, precum și un audit al unei rețele la alegere, deci ar fi o variantă bună dacă ai nevoie de ajutor super personalizat.

Scrie-mi oricând

Nu ai găsit încă răspuns la întrebarea ta?

Dacă încă nu știi dacă locul tău e în STS sau ai alte întrebări, scrie-mi oricând pe mail și răspund cu bucurie!

© SPARKLE UP YOUR CONTENT |  TERMENI & POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE  |  TOATE DREPTURILE REZERVATE