2024 e anul tău!

Business Makeover

All lights on you ✨

Business-ul tău ar trebui să îți ofere un bilet-dus spre bucurie și libertate. Dar dacă pe biletul tău scrie cu totul altceva, e timpul pentru o schimbare!

Imaginează-ți că ai doi experți care lucrează cu tine, cot la cot, spre remodelarea business-ului tău, în așa fel încât să devină o sursă nesecată de satisfacție.

Așa încât, atunci când te vei uita înapoi un an de azi înainte, să știi că ai construit o afacere solidă, de succes, nu o casă fragilă din turtă dulce.

strategie de business și de content marketing

Haide să facem planul pentru creșterea strategică a business-ului tău în 2024! Pentru că în business nu e suficient doar să-ți pui o dorință și să închizi ochii, sperând că se va îndeplini. Nu funcționează nici dacă sufli în lumânare, din păcate.

Poate că acum ți-e cât de cât ok cu vânzările. Să spunem că vin clienți pe ici, pe colo, mai și postezi pe Social Media aproape zilnic, și, deși lucrurile se mișcă mai greu decât ai vrea, totuși o duci OK.

Și atunci de ce ai sentimentul că trebuie să fie mai mult de atât? De ce simți că nu așa se simte succesul?

… poate pentru că ăsta nu e succes. Chiar nu este și o simți până în măduva oaselor. Ei, fix aici vrem să îți fim sprijin: 100% alături de tine în construirea unei căi spre succes – SUCCESUL, exact așa cum se simte pentru tine, cum te reprezintă, cel care este aliniat, care se simte precum Crăciunul în iulie! Care poartă semnătura ta, căruia corpul tău îi răspunde cu fluturi în stomac și despre care simți să vorbești în gura mare, de care nu ți-e rușine când cineva te întreabă „și, cum mai merge mica ta afacere?”.

Deci, dearest, dacă vrei:

✨ Mai mulți clienți alături de care ți-e mai mare dragul să lucrezi, 

✨ Să creezi oferte ultra specifice, care îi vorbesc direct clientului tău ideal,

✨ Ușurință și firesc în modul în care îți conduci afacerea, 

✨ Claritate în ce anume, când, cum și de ce comunici în mediul online, 

✨ O abordare strategică, perfect aliniată cu tine, a modului în care pui preț pe ofertele pe care le oferi și

✨ Un timeline isteț de lansare a ofertelor, în așa fel încât să se potrivească stilului tău de viață (NU invers!) 

sau, pe scurt,

ABIA aștepți să îți crești afacerea în termenii și condițiile tale,

atunci „Business Makeover” te cheamă! O sesiune aprofundată de business strategy de 4 ore cu, nu unul, ci DOI experți care îți vor pune pe masă perspective fresh, vor reîncadra și vor realinia acolo unde e nevoie, astfel încât afacerea ta să înceapă să genereze vânzări într-un mod sănătos și sustenabil. Un mod unic ȚIE. 

€ 720

€ 720

suntem puse pe treabă! Și știm că și tu ești!

Cunoaște-ți ghizii:

Bianca Gheorghescu,

business consultant & mentor

Cristina Guraliuc,

digital content strategist

de la copleșire la „știu exact ce am de făcut!”

"Se simte fantastic să se sigileze o capsulă de timp de câteva ore în care toți ochii, toată forța și energia să fie laser focus în direcția visului meu!"

Ce bine am ales! Formula de lucru cu Bianca și Cristina a fost fix ce aveam nevoie! Orele petrecute în trei spre a contura strategia au venit cu multe lucruri constructive, pornind de la un boost fabulos de energie bună și împuternicire, la sharing de know-how, direcție clară și setarea următorilor pași concreți de acțiune. Este fantastic cum se simte să se sigileze o capsulă de timp de câteva ore în care toți ochii, toată forța și energia să fie laser focus în direcția visului meu. Sunt mega încântată de ce a ieșit! 

— cristina d., change strategist

Ai planul. Îl execuți. Sărbătorești.

Uite ce îți poți lua din experiența Business Makeover

Vrem să iei cu tine un plan clar și strategic pe care chiar să îl pui în aplicare din ziua 2. De data asta pe bune! Fără șabloane, fără rețete de-a gata, fără ocolișuri sau scurtături, nu ne învârtim după deget – mergem țintit înspre schimbările care vor aduce un aport REAL în business-ul tău. YOUR way!

lucru în pronfuzime cu doi experți

Timp de 4 ore, vei avea atenția noastră totală în crearea unei strategii pentru creșterea business-ului tău. Însă reflectoarele sunt pe tine, să știi. Noi îți vom oferi puncte de reper, sugestii valoroase și o paletă bogată de opțiuni din care să alegi. 

Un plan pentru rezultate sustenabile

Dacă ai tot simțit că te tot lovești de ziduri și tot nu se mișcă lucrurile în afacere așa cum ai vrea, Business Makeover îți arată limpede drumul spre succes. Pune lumina pe toate cărările pe care trebuie să pășești ca să ajungi la nivelul acela de împlinire pe care nu-l găsești în nicio carte. 

încredere și claritate

Ia-ți „la revedere” de la sentimentul de copleșire și de la procrastinare. De fapt, știi ce? Spune-le „adio!” din prima, pentru că nu au nici măcar un rând la garderobă, ca să nu mai spun în sală! E scena ta, tu strălucești, și noi suntem primii tăi susținători! Vei pleca de la Business Makeover cu sentimentul că totul e posibil! 

Audit de business

Înainte de întâlnirea noastră, vom face o evaluare a afacerii tale, așa cum este și se simte în prezent. E nevoie să știm unde te afli, ca să știm unde vrem să ajungem și cum o vom face, mai exact. 

resurse personalizate

Planul 360° plan pe care îl creăm împreună este de așa natură încât să îți îndeplinească nevoile și să îți susțină propria definiție de succes. Vei primi tot felul de resurse care să te însoțească pe parcursul călătoriei.

strategie de conținut unică

Vom pune lumina și pe prezența ta în mediul online și vom lucra împreună la o strategie de conținut care se simte 100% aliniată ție. În plus, vom explora modalități prin care să facem din rutina de content creation o bucurie, una care atrage clienți pe sufletul tău.

pentru cine este business makeover

Ți se potrivește dacă:

Ești o femeie care oferă servicii în mediul online și ești a go-getter! Ești ancorată în visul tău și ți-ai luat angajamentul să faci tot ce ține de tine pentru ca business-ul tău să devină o sursă de bucurie și satisfacție, nu un burete care te stoarce de energie. Ești dispusă să iei acțiune și să îți urmezi exemplul! 

nu prea facem noi oferte, dar când le facem...

Ești pregătită? 🚀

– Pe parcursul a 4 ore de lucru intensiv, vom crea o hartă a strategiei tale de business pentru 2024, ca să poți începe anul la capacitate maximă!

Vei primi și un audit de business cuprinzător înainte de Business Makeover. Vei lua cu tine o imagine clară, de asamblu, a startegiei tale de vânzări, vei ști ce oferte + prețuri să oferi, cum să comunici despre asta în mediul online cu propria ta strategie de comunicare, inclusiv Social Media. Nu e suficient să ai o idee genială și o dorință onestă de a schimba lumea în bine. Oamenii trebuie știe de lucrurile fabuloase pe care le oferi, așa că partea de conținut digital NU este opțională. Dar te învățăm să o iubești.  

€ 720

€ 720

„stai, încă am întrebări!”

Întrebări frecvente

Whoop-whoop! Am fi extrem de onorare și fericite când vei fi luat decizia să te dedici succesului afacerii tale, ce zi mare! Știm că și tu ai apăsa imediat pe accelerație, și nu ai mai avea răbdare. 

De asta am decis ca, din moment ce este o întâlnire extrem de apropiată, o experiență 100% dedicată ție, în care lucrăm direct la fundația afacerii tale, să ne dăm permisiunea să trăim sărbătorile de iarnă așa cum ne cheamă sufletul, alături de cei dragi. 

Și apoi să pornim cu forțe proaspete, în Ianuarie. Ce zici? Așa-i că se simte grozav să începi anul în energia asta? Avem diferite date disponibile pentru tine, ai 4 opțiuni în Ianuarie și 3 în Februarie. 

Scopul nostru este să avem 4 ore cap-coadă de muncă productivă, concentrată, cu o pauză de hidratare și gustare la mijloc. Dar te rog, te rog ia lângă tine tot ce te face să te simți confortabil și în siguranță: o cană de cafea, ceai, un pahar de Limoncello, o matcha proaspăt făcuă, apă, o pernă, papuci pufoși – orice ai nevoie. Este important să te simți confortabil, vei fi într-un spațiu sigur alături de noi, însă, când lucrezi atât de intens, s-ar putea să simți că ai nevoie de o pauză.

O poți avea oricând vrei, asta e important să știi. De asemenea, știi cum se spune: timpul zboară când te distrezi… uhm, adică, când lucrezi.

Pentru că tipul acesta de program este ultra personalizat și pentru că locurile disponibile sunt extrem de limitate, din păcate, nu putem oferi rambursare. Cu toate acestea, ne asumăm responsabilitatea de a-ți pune la dispoziție toate cunoștințele noastre de peste 25 de ani de experiență acumulată și să ne întâlnim la jumătatea drumului cu angajamentul pe care îl iei și tu de a acționa odată ce planul devine clar.

De aceea este important pentru noi să iei decizia de a investi, cu toate piesele pe masă. Mai citește o dată informațiile de pe pagină, dă un scroll în sus și dacă tot simți că mai aveți nevoie de ajutor suplimentar sau ceva încă nu este clar, te rog să-mi trimiți un e-mail la hello@cristinaguraliuc.com și îți răspund cu toată deschiderea. 

În primul rând, aww! Cine nu și-ar dori un prieten ca tine?

În al doilea rând, desigur!

E o idee așa frumoasă și altruistă, te rog doar să-mi trimiți un e-mail la hello@cristinaguraliuc.com ca să aranjăm toate detaliile. Nu vrem să stricăm surpriza, nu-i așa?

Nu, structura programului Business Makeover este concepută astfel încât să nu existe șabloane sau materiale auxiliare care să fie folosite. Îți sugerăm să ai la tine un pix și un caiet de notițe, creioane colorate, post-its și, practic, orice te face să te simți creativă, pentru că vom gândi un pic altfel lucrurile.

Și o facem LIVE, cu tine, în moment, fără repetiții. This is IT! Nu avem duble!

Deci, nu, fără caiet de lucru de data asta.

ești la un pas distanță

Facem din 2024 cel mai bun an al tău de business de până acum?

Sincer, suntem atât de entuziasmate de Business Makeover pentru că știm ce impact poate avea asupra afacerii și vieții tale. De-a lungul anilor, în care am crescut, dezvoltat și apoi așezat în sertar mai multe afaceri, atât eu, cât și Bianca am învățat că, deși putem face lucrurile singure, este mult, mult mai ușor, plăcut și fără lacrimi când avem sprijin. 

Business Makeover este un program pe care amândouă ne-am dorit să îl parcurgem când încercam toate tehnicile de sub soare, fără rezultat. 

Când petreceam nopți albe încercând să ne dăm seama de ce a mai eșuat încă o lansare.

Când făceam brainstorming singure, singurele, într-un colț de bucătărie, încercând să-i dăm de capăt, frământate de gândul că vom fi nevoite să abandonăm și să ne găsim un loc de muncă.

Știm și de asta îți spunem: ne-ar plăcea tare, tare mult să te ajutăm să scrii o altă poveste. O poveste de succes!

© CRISTINA GURALIUC |  PRIVACY POLICY  |  DESIGN BY BLUCHIC